Gomis'te mutlu son

Sarı-kırmızılı takım uzun süredir peşinde olduğu Fransız yıldızın işini nihayet bitirdi. Sportif direktör Cenk Ergün hem Swansea City hem de Gomis ile kesin olarak anlaşma sağladı. Artık iş transferin KAP’a bildirilmesi kaldı.

 Gomis'te mutlu son
23 Haziran 2017 - 14:25

Ve Galatasaray sonunda Fransız golcüsüne kavuşuyor. Sarı-kırmızılı takım uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Gomis’te mutlu sona çok yaklaştı. 

Sportif direktör Cenk Ergün’ün uzun süredir temas halinde olduğu futbolcu ve takımı Swansea City ile tüm pürüzleri ortadan kaldırdığı ve her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi. 

Fransız yıldızla 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlayan Galatasaray’ın futbolcunun transferini bugün KAP’a bildirileceği iddia edildi. Ajansspor’un haberine göre, Gomis’in transfer için Marsilya’nın da devrede olduğu ancak sarı-kırmızılıların astronomik teklifi nedeniyle Fransız yıldız tercihini Türkiye’den yana kullandığı gelen bilgiler arasında. 

Bu arada Galatasaray’ın, Maicon transferinde de mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi. Brezilyalı savunmacı dün akşam menajeriyle bir fotoğraf paylaşmış ve son detayların görüşüldüğünü aktarmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum