Belçikalı kaleci Ruud Boffin Antalyaspor'da

Antalyaspor, transferde hız kesmiyor. Kırmızı-beyazlılar Eskişehirspor’la sözleşmesi biten file bekçisi Ruud Boffin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Belçikalı kaleci Ruud Boffin Antalyaspor'da
23 Haziran 2017 - 14:30 - Güncelleme: 23 Haziran 2017 - 16:53

Süper Lig’de transferin hareketli takımlarından Antalyaspor, kaleci Ruud Boffin’i de renklerine kattı. 1.96 m boyundaki Belçikalı kaleci son 5 sezondur TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor’da forma giyiyordu.

Antalyaspor Kulübü, transferle ilgili olarak resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, kaleci Ruud Boffin ile yaptığı görüşmeler sonucu 3 yıllık sözleşme imzalamıştır” ifadesini kullandı.

6. TRANSFERE İMZA ATTILAR

Antalyaspor yeni sezon öncesi 6. transferine imza atmış oldu. Kırmızı-beyazlılar Jeremy Menez, Jean-Armel Drole, salih Dursun, Aydın Karabulut ve Maicon’u da kadrosuna katmıştı.

Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki file bekçisinin bonservisi elinde bulunuyordu.  Eskişehirspor’a, kırmızı-siyahlıların Süper Lig’de mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Premier Lig ekibi West Ham United’dan transfer edilen Rud Boffin PSV Eindhoven, Maastricht ve VVV-Venlo formalarını da giymişti.

Belçikalı file bekçisi geçen sezon Eskişehirspor’da 34 maçta görev yapmıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum