Lucescu'dan Belhanda'ya sert eleştiri

IgorTudor’un aldığı kötü sonuçların ardından Mircea Lucescu ismi, kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Taraflar Lucescu hakkında konuşurken teknik adamdan Galatasaray’ın yeni transferine ağır eleştiri geldi.

Lucescu'dan Belhanda'ya sert eleştiri
24 Temmuz 2017 - 09:27 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 09:55

Gelecek sezon Süper Lig’de ve Avrupa’da başarı hedefleyen Galatasaray, Avrupa’dan flaş bir şekilde elendi. Galatasaray’ın yaşadığı bu veda, camia içinde kaos ortamına neden oldu. Dursun Özbek, ne kadar Igor Tudor’u takımda tutacağının sinyallerini verse de Mircea Lucescu ismi bu sıralar sık duyulmaya başladı.

“O KADAR ETMEZ”

Galatasaray’ın turu kaybetmesini ve transfer politikasını eleştiren Lucescu, beIN Sports’a konuştu. Belhanda transferini bilen ve oyuncuyu yakından takip eden Lucescu, Rusya’da sıkça izlediği oyuncu içi şok ifadeler kullandı. Belhanda’nın yetersiz bir oyuncu olduğunu düşünen Lucescu, “Belhanda yetersiz bir oyuncu, ona nasıl bu kadar para verildi hayret ediyorum. Belhanda bu kadar para etmez'' ifadelerine yer verdi.

Galatasaray’ın transfer döneminde en çok bonservis ödeyerek kadrosuna dahil ettiği Belhanda için Rus temsilcisi Dinamo Kiev’e 8 milyon euro bonservis ödemişti.

 

Oyuncu, takıma adapte olmakta güçlük çekerken, Östersunds maçındaki performansıyla sınıfta kalmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum