25 milyon Euro!

25 milyon Euro!
08 Nisan 2023 - 13:27
Sezon başında Sevilla ile anlaşan ancak transferi gerçekleşmeyen Victor Nelsson, bu kez Premier Lig yolunda. 24 yaşındaki Danimarkalı stoperin İngiliz ekibiyle ile el sıkıştığı iddia edildi. Galatasaray bu transferden dev bir bonservis geliri bekliyor.

Forma giymediği iki maçta da Galatasaray'ın çok ciddi savunma problemleri yaşayıp mağlup olduğu Victor Nelsson, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılabilir. Geçtiğimiz yaz döneminde de Sevilla ile anlaşan, gitmek için izin isteyen, ancak kulübün lig bitene kadar kalması yönünde ikna ettiği Danimarkalı savunmacı, bu kez de İngiliz kulüplerinin radarına girdi.

Sevilla transferi yattı

Cim Bom’un Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesiyle birlikte Dünya Kupası için bulunduğu Katar’da ülkesinin önde gelen tabloid gazetelerinden B.T.’ye açıklamalarda bulunmuştu. Nelsson’un, Sevilla’ya transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak hayal kırıklığını gizlemediğini öne sürüldüğü aktarılmıştı. Başarılı stoper, “Takım değiştirmediğim için üzgün olmadığımı söylemek istemiyorum. Sadece şimdiki zamanda yaşıyorum ve gelecekte ne olacağını görmemiz gerekecek” diye konuştu.

Sezon başında Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla, Victor Nelsson için de Sarı Kırmızılı ekibin kapısını çalmıştı. İspanyol kulübünün 13+3 milyon Euro'luk teklifi kabul edilmemişti. Danimarkalı stoper, o dönem Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak baksa da Sarı Kırmızılı yönetim genç oyuncuyu ikna etmeyi başarmıştı.

Maaşına zam yapıldı

Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak kariyerine Cim Bom'da devam eden Nelsson'un maaşında artışa gidildi. Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1.3 milyon Euro'ya çıkarıldı. Nelsson için yapılan bu zam sadece 1 sezon için geçerli.

Premier League'den talip

Sevilla defterini kapatan Nelsson'a sürpriz bir talip daha çıktı. Premier Lig temsilcisi Crystal Palace bu transferde çok ısrarcı. Hatta İngiliz ekibinin, 24 yaşındaki savunmacı ile anlaştığı, oyuncunun da Galatasaray'dan bir kez daha izin talebinde bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray cephesinin Victor Nelsson için belirlediği bonservis ücreti 25 milyon Euro. Crystal Palace'ın bu bedeli ödemeye karar verdiği de gelen haberler arasında.

Yeni stoper arayışı başlıyor

Danimarka Milli Takımı'nda da düzenli olarak forma giyen genç futbolcunun muhtemel ayrılığına karşı yeni stoper arayışları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Teknik direktör Okan Buruk'un bir transfer listesi hazırlamaya başladığı öğrenildi. Sarı Kırmızılılar, Nelsson'u 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Kopenhag'dan transfer etmişti.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum