Beşiktaş'a Muleka müjdesi geldi! Sürpriz teklif...

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği katkıyı alamadığı Jackson Muleka'ya Mısır'dan talip çıktı.

Beşiktaş'a Muleka müjdesi geldi! Sürpriz teklif...
08 Nisan 2023 - 12:55
Beşiktaş, Muleka'yı, bu sezon başında Belçika ekiplerinden Standard Liege'e 3.35 milyon euro ödeyerek kadrosuna katmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon kadro planlamasında düşünmediği oyuncuya Al-Ahly'nin talip olduğu öğrenildi. Arap basınında çıkan haberlere göre; Al-Ahly, gelecek sezon planlamasında Beşiktaş'ın forveti Jackson Muleka'ya yer verdi. Mısır ekibi, 23 yaşındaki yetenekli futbolcuyu transfer etmek için yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın kapısını çalacak.

3 milyon euro teklif edilecek

Mısır basınında yer alan haberde, Al-Ahly'nin Muleka için 3 milyon euroluk bir teklif yapacağı bildirildi. Haberin devamında şu detaylara yer verildi: "Al-Ahly'den alınan bilgilere göre teknik direktör Marcel Koller, oyuncuya olan bağlılığını gösterdi. Takımın hücum hattındaki Hussein ve Sharif'in performanslarının düşük olması, Muleka transferini daha önemli hale getiriyor. Kulüp Başkanı Al-Khatib, Muleka'nın transferinin mümkün olan en kısa sürede bitirilebilmesi için talimatlarını verdi. Oyuncu için Türk kulübüne 3 milyon euro teklif edilecek."

Hücumda tek aday Jackson

Muleka için teklif yapacak olan Al-Ahly'nin, Galatasaray'ın futbolcusu olarak Nantes'te forma giyen Mohamed'i kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. Bir kulüp yöneticisi, "Al-Ahly Online"a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu: "Al-Ahly'nin Mostafa Mohamed ile sözleşme imzalama düşüncesi yok. Şu anda masadaki tek forvet; Muleka." Takıma güçlü bir forvet kazandırmak isteyen yönetici, Muleka olmazsa başka yolların deneneceğini vurguladı.

(Akşam)

YORUMLAR

  • 0 Yorum