3 galibiyet, 3 farklı teknik direktör

Denizlispor'da Yalçın Koşukavak ile yollar ayrılırken, Süper Lig'de 3 galibiyeti bulunan yeşil-siyahlı ekipte bu sezon 3. kez bir teknik direktörün görevine son verildi.

3 galibiyet, 3 farklı teknik direktör
29 Ocak 2021 - 03:00 - Güncelleme: 29 Ocak 2021 - 12:01
Süper Lig'de teknik direktör olmak hiç kolay değil! Özellikle ligde kalma mücadelesi veren bir takımın başındaysanız işiniz çok zor. Bunun son örneğini Denizlispor'da gördük.

Süper Lig'in son sırasındaki Denizlispor, geçtiğimiz gün teknik direktör Yalçın Koşukavak ile yollarını ayırdı. Aslında göreve gelir gelmez iki maçını kazanan Yalçın Koşukavak için Denizlispor camiasında çok olumlu açıklamalar yapıldı ancak işin sonu o kadar da iyi bitmedi. 

Bu sezon Denizlispor bu ayrılıkla birlikte 3. kez teknik direktör değiştirmiş oldu. Burada ilginç olan nokta ise Denizlispor'un Süper Lig'deki galibiyet sayısının da üç olması. Geride kalan 20 haftada 3 teknik direktör, 3 galiibyet...

Aslında bazı şeyleri artık daha farklı halletmemizi gösteren örneklerden biri oldu Denizlispor! Yeni teknik direktör henüz belli olmadı ancak gelecek ismin de sezon sonuna kadar çalışacağını söylemek kolay değil. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum