Fantasy Premier League 21. hafta kadro tercihleri

Premier League'de zirve yarışı kızıştı, vazgeçemediğimiz oyunumuz Fantasy Premier League'de de öyle...

Fantasy Premier League 21. hafta kadro tercihleri
30 Ocak 2021 - 02:41
FUTBOO | Fantasy Premier League'de 21. haftaya girerken sakatlıklar bir kez daha canımızı sıkmaya başladı. Kevin De Bruyne'nin ardından Harry Kane de sakatlandı, durumunun ne kadar ciddi olduğu henüz açıklanmadı ama Liverpool maçında durumu hiç iç açıcı gözükmüyordu.

Biz yine de içimizi karartmayalım ve kadromuzu yapalım. Baştan belirtelim bu hafta en güvendiğimiz takım Manchester City. Mümkün olduğunca City'den oyuncu almaya bakın deriz.

Ucuz bir kaleci arıyorsanız, bu haftalığına tercihiniz WBA'dan Sam Johnstone olabilir. Takım çok gol yiyor evet ama rakip bu hafta ligin en az gol atan ekiplerinden Fulham. Savunmada ise tabii ki Manchester City'e güveniyoruz. Hiç düşünmeden Cancelo, Dias veya Stones'tan birini takımınıza alın. Biz Cancelo ve Dias'ı aldık. 

İlkay Gündoğan alev aldı!

Orta sahayı kalabalık tuttuk. İlkay, bu sezon Manchester City'nin en çok gol atan futbolcusu ve son haftalarda adeta yanıyor. Bu fiyata kesinlikle alınması gereken bir isim. Maddison, Vardy'nin yokluğunda takımın bir numaralı yıldızı. Grealish, Mane ve Son'u zaten anlatmaya gerek yok. Gol koklayan futbolcular. 

Forvette Calvert-Lewin sakatlığını atlattı ve dönüşü sonrası ilk gollerini bekliyoruz. Ings de düşüşteki Southampton'ı golleriyle canlandırabilir.

İşte bu haftaki kadromuz;

Kaleci: Johnstone (4.5)

Savunma: Cancelo (5.9), Dias (5.9), Justin (5.0)

Orta saha: İlkay Gündoğan (5.7), Maddison (7.2), Grealish (7.7), Mane (11.8), Son (9.7)

Forvet: Calvert-Lewin (7.6), Ings (8.4)

YORUMLAR

  • 0 Yorum