A Milli Takım 13 kişiye indi

Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımımız'da oyuncu sayısı 14'ten 13'e indirildi. Milli Takım Eurobasket'e 12 oyuncuyla katılacağı için bir isim daha kadroda çıkartılacak.

A Milli Takım 13 kişiye indi
26 Ağustos 2017 - 11:00

Türkiye'nin bir grup ve final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda boy gösterecek. A Milli Erkek Takımı'nda aday kadro 13 oyuncuya indirildi.

TBF'den yapılan açıklamaya göre; 31 Ağustos-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyonada ter dökecek Ay-Yıldızlılar'da Metin Türen kadrodan çıkarıldı.

Bu şekilde aday kadrodaki oyuncu sayısı da 13'e düşmüş oldu.

Ufuk Sarıca yönetimindeki Milli Takım'da daha önce açıklanan 26 kişilik kadrodan Egehan Arna, Can Maxim Mutaf, Mehmet Yağmur, Tolga Geçim, Berk İbrahim Uğurlu, Metecan Birsen, Okben Ulubay,  Ege Arar, Ersan İlyasova, Emircan Koşut, Ömer Aşık ve Ömer Faruk Yurtseven de çıkarılmıştı.

Milli Takım Eurobasket'e 12 oyuncuyla katılacağı için bir isim daha kadroda çıkartılacak.

Ay-Yıldızlı takımın 13 kişilik aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz, Barış Hersek, Sinan Güler, Göksenin Köksal, Furkan Aldemir, Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Erkan Veyseloğlu, Sertaç Şanlı, Kenan Sipahi,  Semih Erden.

12 Dev Adam Eurobasket'teki ilk maçını 1 Eylül Cuma saat 21:00'de Rusya ile Ülker Sports Arena'da oynayacak.

Avrupa Basketbol Şampiyonası Eurobasket 2017'de gruplar, Milli Takım'ın maç programı, yayıncı kuruluş, gelmeyen yıldızlar..

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum