A Milli Takım, Kosova karşısında

Ay-Yıldızlı ekip, 2018 Dünya Kupası elemelerinde, grubundaki 6. maçında yarın Arnavutluk’ta Kosova ile karşı karşıya geliyor.

A Milli Takım, Kosova karşısında
10 Haziran 2017 - 12:18

Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Takım yarın akşam I Grubu'ndaki 6. maçında Kosova ile karşı karşıya gelecek.

Kosova’da UEFA kriterlerini karşılayan stat olmaması nedeniyle maç, Arnavutluk'un İşkodra kentindeki Loro Boriçi Stadı'nda oynanacak. Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak karşılaşma, TV8'den canlı yayınlanacak. Maçı Çekya Futbol Federasyonu’ndan hakem Miroslav Zelinka yönetecek, yardımcılıklarını ise Ondrej Pelikan ve Jan Patak yapacak.

TÜRKİYE’NİN 8 PUANI VAR

I Grubu'nda 5 maçta iki galibiyet ve iki beraberlik alan A Milli Takım bir maçtan da puansız ayrıldı. Ay-Yıldızlı ekip, grupta 8 puanla Ukrayna'nın ardından averajla 4. sırada yer bulunuyor. A Milli Takım’ın mücadele ettiği I Grubu’nda yarın iki karşılaşma daha oynanacak. Saat 21.45'teki maçlarda Finlandiya ile Ukrayna ve İzlanda ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Arda Turan ile Serdar Gürler yarınki maçta forma giyemeyecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde 4 Haziran’dan bu yana çalışan aday kadrodaki isimlerse şöyle: Berke Özer (Altınordu), Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan, Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Gökhan Gönül, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Volkan Şen (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık, Semih Kaya, Selçuk İnan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Emre Mor (Borussia Dortmund), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan (Trabzonspor), Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Enes Ünal (Villarreal), Yunus Mallı (Wolfsburg).

I Grubu’nda oynanan 5. maçlar sonunda puan durumu şöyle:


YORUMLAR

  • 0 Yorum