Fenerbahçe'de transfer için kritik günler

Gelecek sezona iddialı bir kadro oluşturarak girmek isteyen Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşayacağı haftaya giriyor.

Fenerbahçe'de transfer için kritik günler
10 Haziran 2017 - 12:18 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 12:25

Spor Toto Süper Lig’i 3. sırada bitiren ve gelecek sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Fenerbahçe; Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar isimlerinde mutlu sona gelirken sol bek ve forvet transferinde kritik bir haftaya giriyor.

Transferinde son aşamaya gelinen Mathieu Valbuena’nın 17 Haziran’da imza için İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerine girmesi ve ardından da sarı-lacivertli camiada Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük koltuğuna oturduğunun açıklanması bekleniyor. Nabil Dirar için Fransa’da bulunan yöneticiler Monaco ile her konuda el sıkışırken, Nasri ve Jeremy Mathieu için de görüş alan Sarı-Lacivertliler, menajerler aracılığıyla transferleri yürütüyor.

SOL BEK VE FORVET

Sol bekte sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen İsmail Köybaşı’ndan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe’de, Hasan Ali’nin kontratıyla alakalı pürüzler sorun yaratıyor. Bu sebeple sol bek için arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Manchester City ile sözleşmesi sona erecek Clichy için de oyuncunun temsilcisiyle görüşmelerini sürdürüyor.

Takımın başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda forvet transferi için de çalışmalarını yürüten Kanarya, maliyet engeline takıldığı Sow ve disiplinsiz tavırlarıyla eleştirlerin hedefi olan Emmanuel Emenike tecrübeli teknik adamdan veto yedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum