A Milli Takımımız Moldova'da

Yarın akşam (10 Eylül Salı) deplasmanda Moldova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız bu karşılaşma için Kişinev'e ulaştı.

A Milli Takımımız Moldova'da
09 Eylül 2019 - 14:44

Yarın akşam (10 Eylül Salı) deplasmanda Moldova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız bu karşılaşma için Kişinev'e geldi.

A Milli Takımımız, EURO 2020 Eleme Grubu karşılaşması için Moldova'ya giden A Milli Takım kafilesinin yaptığı yolculuk bir buçuk saat sürdü.

Ay-Yıldızlıları havalimanı apronunda T.C. Kişinev Büyükelçisi Halil Gürol Sökmensüer ve beraberindeki heyet karşıladı. Sökmensüer, A Milli Takımdan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çiçek verdi. A Milliler daha sonra otobüsle konaklayacakları otele geçti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kaleci Mert Günok, mücadelenin oynanacağı Zimbru Stadı'nda bu akşam TSİ 20.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantının ardından Milli Takım, karşılaşma öncesi son antrenmanını yapacak. Antrenman saat 21.00'de başlayacak ve ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

Moldova - Türkiye maçıyla ilgili son detaylar, ayrıntılı bilgiler, gruptaki puan durumu...

YORUMLAR

  • 0 Yorum