Beşiktaş'ta Elneny'ye tam not

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Arsenal'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny teknik direktör Abdullah Avcı'dan tam not aldı.

Beşiktaş'ta Elneny'ye tam not
09 Eylül 2019 - 14:20 - Güncelleme: 09 Eylül 2019 - 14:33

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Arsenal'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny teknik direktör Abdullah Avcı'dan tam not aldı.

27 yaşındaki Mısırlı futbolcu, Ümraniyespor'la oynanan hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla Yönetim ve teknik heyete doğru bir hamle olduğunu gösterdi.

Hazırlık karşılaşmasını takip eden yöneticilerden Ahmet Kavalcı, “Başka isimler de vardı. Ama hocamız Elneny’nin sistemine uygun olduğunu söyledi.” değerlendirmesinde bulundu.

Milli maçlar için liglere verilen arayı Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla  değerlendiren Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, takımın genel durumunu da beğendi.

Yeni transferler Elneny ve N’Koudou’yu ayrı olarak değerlendiren ve tüm sezonu taşıyabilecek kadronun temellerini atmaya çalışan Avcı, orta sahada Dorukhan - Elneny - Ljajic üçlüsünü oturtmaya çalışacak.

Kanatları ise N’Koudou ve Diaby’yle besleyecek olan tecrübeli teknik adamın, Arsenal’den kiralanan Elneny için Yönetim'e bir kez daha teşekkür ettiği ifade edildi.

Ümraniyespor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını birlikte seyreden yöneticiler Ahmet Kavalcı, Erdal Karacan ve Hüseyin Mican ise kendi aralarındaki değerlendirmede, yeni transferler Elneny'yi övdü.

Beşiktaş’ın yaz dönemindeki çalışmalarının ciddi bir planlamadan sonra yapıldığını dile getiren Ahmet Kavalcı, “Hocamız özellikle Elneny transferinde çok ısrarcıydı. Başka isimler de gündeme geldi ama hocamız Elneny transferinin kendi sistemi için daha uygun olduğunu söyledi. Lige verilen bu ara, hem yeni transferlerin takıma alışması hem de sistemin oturması için bize iyi bir imkan getirdi.” şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarlara da mesajlar veren Ahmet Kavalcı, “Taraftarımız merak etmesin, Beşiktaş’a futboluyla şampiyonluk yarışında önemli bir yerde olacak. Titiz bir çalışmanın neticesinde kadromuzu güncelledik. Takım hem daha da gençleşti hem de maddi anlamda rakamları daha da aşağıya çektik.” mesajını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum