A Milli Takımın kaderini belirleyecek 3 oyuncu

A Milli Takımımız, Portekiz karşısında çok kritik bir maça çıkacak. Türkiye'nin Portekiz ile oynayacağı maçta Milli takımın kaderini hangi futbolcularımızın belirleyebileceğini inceledik.

A Milli Takımın kaderini belirleyecek 3 oyuncu
23 Mart 2022 - 04:48 - Güncelleme: 23 Mart 2022 - 06:48
Türkiye olarak hedefimiz 2022 Dünya Kupası'na katılmak. Bunun için de önce Portekiz engelini geçmemiz gerekiyor. Portekiz, çok kaliteli bir kadrosu olan, çok güçlü bir rakip. Onları yenmek şüphesiz çok zor olacak. Peki Milli Takımda maçın kaderini hangi futbolcular belirleyebilir?

Uğurcan Çakır

Kesinlikle bu maçta ona çok iş düşecek. Yapacağı kurtarışlar ile takımımızı ayakta tutacağına inanıyoruz. Neler yapabileceğini Süper Lig'de defalarca gördük. Bu sezon yine çok formda. Büyük maçlarda performansını daha da yukarıya taşıyabiliyor. 

Merih Demiral

Atalanta ile çok formda bir sezon geçiriyor. Avrupa Ligi'nde son hafta, haftanın futbolcusu da seçildi. Savunmada Merih'e bu maçta yine çok iş düşecek. Milli takımda Çağlar Söyüncü bu sezon formunda düşüklük gösteriyor ama Merih, Çağlar'ın aksine performansını arttıran oyunculardan birisi. Güçlü Portekiz forvetlerine karşı Merih'den hatasız bir performans bekliyoruz.

Hakan Çalhanoğlu

Portekiz savunması oldukça iyi dizilen, geçilmesi güçlü bir hat. Ara paslarla Kerem'i veya Cengiz'i kaçırmaya çalışabiliriz ama beklerinde de çok hızlı oyuncuları var. Bunu yapmak kolay olmayacak. Peki ne yapabiliriz? Uzaktan sert şutlar, tehlikeli ortalar, öldürücü duran toplar... Bunu kim yapabilir? Hakan Çalhanoğlu! Hakan'ın bildiğimiz paslarına ve şutlarına çok ihtiyacımız var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum