Aatif Chahechouhe'yu Konyaspor istiyor

Fenerbahçe'de 2. sezonuna giren Aatif Chahechouhe, Konyaspor'dan gelen teklif ile şaşırdı. Transferin son gününde Aatıf ve Aykut Kocaman onay verirse, Faslı oyuncu Konyaspor'un yolunu tutacak.

Aatif Chahechouhe'yu Konyaspor istiyor
07 Eylül 2017 - 11:05 - Güncelleme: 07 Eylül 2017 - 11:56

Fenerbahçe'de 2. sezonuna giren Aatif Chahechouhe, Konyaspor'dan gelen teklif ile şaşırdı. Transferin son gününde Aatıf ve Aykut Kocaman onay verirse, Faslı oyuncu Konyaspor'un yolunu tutacak. Sivasspor ile harika gollere imza atan ve her transfer döneminde İstanbul ekiplerinin transfer listesinde yer alan Aatıf, geçen sezon Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Geçen yıl devrede Trabzonspor'a transferi gündeme gelince, oyuncuda belirgin bir form düşüklüğü olmuştu. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe forması giyme konusunda kararlılık göstererek Karadeniz ekibine gitmemişti. Özellikle futbolcunun Adanaspor karşılaşmasında taraftarın hedefi olması, Faslı golcüyü çok üzmüştü.

Konyaspor'da Abdou Razack Traore yaşadığı sakatlıkla, İç Anadolu ekibini zora soktu. Konyaspor'u hücum anlamında organizasyonlarını yönetebilecek bir oyuncu ihtiyacı ortaya çıktı. Aatıf Chahechouhe, Sivasspor döneminde kulübünün hücum organizasyonlarını yönetiyordu. Benzer bir görev Konyaspor'da da verilir ise başarı ile yerine getirebileceği tahmin ediliyor.

Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 31 yaşındaki Aatıf'ı kadroya katma konusunda kararlılık gösteriyor. Transferin son gününde Faslı yıldız ve Aykut Kocaman ikna edilir ise transfer gerçekleşecek. Aykut Kocaman'ın kadroya takviye yapılmaması durumunda Aatıf'ın takımdan ayrılmasına razı gelmesi zor görünüyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum