Gomis Kadıköy'de galibiyet istiyor

Bu sezon ligde 3 haftada 4 gol atmayı başaran Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Kadıköy'de galibiyet hakkında iddialı konuştu.

Gomis Kadıköy'de galibiyet istiyor
07 Eylül 2017 - 11:21 - Güncelleme: 07 Eylül 2017 - 11:36

Bu sezon ligde 3 haftada 4 gol atmayı başaran Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Kadıköy'de galibiyet hakkında iddialı konuştu. Deneyimli oyuncu, Süper Lig ve takımların oyunlarını değerlendirdi.

Sözcü Gazetesi'ne konuşan Gomis, "Yetenekli futbolcu ile iyi futbolcu arasındaki farkı ortaya çalışma çıkarır. Çok çalışmam gerektiği için yanımda özel hoca getirdim." Futbolda gelişimin önemini vurgulayan futbolcu, bireysel antrenörünün de olduğunu belirtti. 

Afrikalı futbolcu, ırkçılık hakkında konuştu. Gomis, "Daha önce böyle bir şey yaşamıştım ancak insanların bana sahip çıktığı ilk yer Türkiye oldu." Golcü futbolcu, Türkiye'de ırkçılığa yer olmadığını belirtti.


Drogba ile Galatasaray'ın yolları ayrılırken Türkiye'ye geleceğini ama transferin son anda gerçekleşmediğini belirtti. Gomis, "3 yıl önce Didier ayrılacağı zaman, ben gelecektim Galatasaray'a, ama bu transfer gerçekleşmedi. Buraya gelirken Chedjou ve Medjani ile konuştum. Bana Galatasaray'ı onlar anlattı." dedi.

Deneyimli futbolcu, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimallerinin eşit olduğunu belirtti. "Beşiktaş iskeletini korudu, sadece forvetini değiştirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray ise yeni birer takım kurdu. Beşiktaş ve Fenerbahçe kadar şampiyonluk şansımız var."

Yıldız futbolcu, Galatasaray'ın 18 senedir Kadıköy'de galip gelememesi hakkında açıklamalar yaptı. Gomis, Kadıköy'de galibiyet görmek istediğini dilegetirdi. Gomis, "İlk derbi evimizde Fenerbahçe'yle olacak. O ilk maçı kazanmalıyız. Akabinde oraya hesabı kapatmaya gideriz. Orada Fenerbahçe kazanıyor ama artık kendi lehimize çevirmemiz gerekiyor. Deplasmanda kazanırsak çok sevinirim." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum