Aatıf kabul etmedi, Fenerbahçe B planına sarıldı

Mehmet Ekici’ye karşılık Trabzonspor’a önerilen ve önce ‘Tamam’ diyen Aatıf, son anda vazgeçti ve Bordo-Mavililer’e transferi kabul e

Aatıf kabul etmedi, Fenerbahçe B planına sarıldı
06 Ocak 2017 - 09:00

Mehmet Ekici’ye karşılık Trabzonspor’a önerilen ve önce ‘Tamam’ diyen Aatıf, son anda vazgeçti ve Bordo-Mavililer’e transferi kabul etmedi. Ezeli rakibiyle anlaşan Fenerbahçe, bu transferi artık sadece para formülüyle çözecek. Rakam 1.5 milyon Euro (5.5 milyon TL) civarında.

Sezonun en çok konuşulan transferinde artık son aşamaya gelindi. Mehmet Ekici’ye karşılık Trabzonspor’a önerilen Aatıf’ın Karadeniz ekibine gitmeyi kabul etmemesi üzerine Fenerbahçe son çare olarak direkt para formülünü devreye soktu.

Sarı-Lacivertli Yönetim, orta alan oyuncusunu, takas işini gündemden kaldırıp direkt bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağlayacak. Bu transfer için konuşulan rakamın ise 1.5 milyon Euro (5.5 milyon TL) civarında olduğu öğrenildi.

4 YILLIK ANLAŞMA YAPILACAK

Mehmet Ekici’nin de, Trabzonspor’un da Fenerbahçe’nin önerisine "evet" dediği, başarılı futbolcunun en kısa zamanda yeni takımının kampına katılacağı belirtiliyor.

26 yaşındaki futbolcuyla Fenerbahçe’nin 4 yıllık bir sözleşme imzalaması, Mehmet Ekici’nin de sezonluk olarak 2 milyon Euro (Yaklaşık 7.5 milyon TL) kazanması bekleniyor.

: Yusuf Dursun - Fanatik