Bero'dan Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor'a son haftaların başarılı ismi Slovak Matus Bero'dan kötü haber geldi

Bero'dan Trabzonspor'a kötü haber
05 Ocak 2017 - 09:00

Trabzonspor'a son haftaların başarılı ismi Slovak Matus Bero'dan kötü haber geldi.

Trabzonspor'un’un sezon başında kadrosuna kattığı 21 yaşındaki Slovak Matus Bero’nun ciddi şekilrde sakatlandığı ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftası'nda oynanan Galatasaray maçından sonra dizinde ağrılar hisseden ancak ardından uygulanan tedavi sürecine olumlu cevap veren Bero’ nun, dün yapılan son antrenmanda yine sağ dizinde şiddetli ağrı şikayetiyle sağlık ekibine başvurduğu belirtildi. 

Yapılan kontrollerde ise Slovak oyuncunun kampa devam edemeyeceği ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı tespit edildi. 

Bunun üzerine 21 yaşındaki genç oyuncu takımın kamp yaptığı otelden ayrılarak tedavi sürecine başladı. 

Teknik direktör Ersun Yanal’ın da bu duruma çok üzüldüğü gözlemlenirken, Trabzonspor’un Bero’nun sakatlanmasının ardından devre arası transfer döneminde forvet arkasına bir isim almak için çalışmalarına hız verdiği kaydedildi.

GÜRAY VE RAMİL’E TRANSFER İZNİ ÇIKTI

Trabzonspor’da devre arasında yapılan ve yapılması muhtemel transferlerin ardından fazla forma şansı bulamayacağını düşünen Güray Vural ve Ramil Sheidaev yönetimden izin alarak transfer görüşmelerine başladı. 

Sheidaev’in TFF 1.Lig takımı Samsunspor ile, Güray'ın ise Kayserispor ve Bursaspor’la görüştüğü, Trabzonspor’un da kiralık olmak şartıyla bu isimlerin transferlerine onay vereceği öğrenildi.

TRABZONSPOR TAKTİK ÇALIŞTI

Antalya’nın Belek ilçesinde devre arası kamp çalışmalarına devam eden Trabzonspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. 

Yoğun yağış altında yapılan ve Ersun Yanal yönetiminde basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalara yer verildi. Antrenmanda hasta olan N’doye, Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Akakpo, sakatlığı nedeniyle kamptan ayrılan Matus Bero ve transfer görüşmeleri yapan Güray ile Ramil Sheidaev katılmadı.

FUTBOLCULAR GOLF ARABASIYLA STRES ATTI

Bordo-mavili takımda bugün yapılan antrenman sonrasında bazı futbolcular sahanın kenarında bulunan golf arabasına binerek antrenman sahasının kenarında tur attılar. Keyifli dakikaların yaşandığı golf sahasındaki yolculuk sırasında aracın direksiyonunda Zeki Yavru yer aldı. 

BAŞKAN MUHARREM USTA DA ANTRENMANI İZLEDİ

Bu arada Trabzonspor’un saat 11.00’de yaptığı antrenmanın bir bölümünü dün akşam takımın kamp yaptığı otele gelen başkan Usta da izledi. Başkan Muharrem Usta’ya, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Rıza Egemen ile Okan Alemdaroğlu da eşlik etti.