Aatıf ve Stoch Fenerbahçe'nin elini zora sokuyor

Fenerbahçe transferde oyuncu satarak elini açmak istiyor. Takımdan gönderilmesi gündemde olan Aatıf Chahechouhe ve Miroslav Stoch takımdan ayrılmak istemiyor.

Aatıf ve Stoch Fenerbahçe'nin elini zora sokuyor
22 Temmuz 2017 - 16:24

Fenerbahçe geçilen üç sezonu unutturmak için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Aykut Kocaman ile üç kulvarda da başarı isteyen Fenerbahçe bu sezon kadrosuna, Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni, Mauricio Isla ve Eljif Elmas’ı kadrosuna kattı.

ERTUĞRUL’UN SATIŞIYLA KRİZ ATLATILDI

Bu isimlerden Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ı bonservis bedeliyle transfer eden Fenerbahçe, bu iki oyuncunun ismini UEFA listesine verememe durumu yaşamıştı. Sarı-Lacivertliler, Ertuğrul Taşkıran ve Meilh Okutan’ın Bolsupor’a transfer olmasıyla birlikte, bu krizi atlattı ve bu konuda bir sıkıntı kalmadı.

GİTMEK İSTEMİYORLAR

Fenerbahçe kadrosuna yeni bir isim katabilmek için elinden isimleri çıkartarak, bonservis bedeli kazanmak zorunda. Bu durumda Aykut Kocaman’ın takımda çok düşünmediği Miroslav Stoch ve Aatıf Chahechouhe ismi çok önem taşıyor. İki isime de teklifler olduğu bilinse de iki oyuncu da Fenerbahçe’de kalmak için direniyor. Bu durum Fenerbahçe’nin işiniz zorlaştırıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum