Abdullah Avcı'dan maç sonu tepki

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından sinirli olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı'dan maç sonu tepki
21 Nisan 2021 - 22:31
Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maçın sonunda oldukça sinirliydi.

90+6'da yenilen gol için çok sinirli olduğunu söyleyen Avcı, ''Üzgünüm, sinirliyim. Bu oyuna odaklanacaksın. Bu oyun duyguların ve kahramanlıkların oyunu değil, o anlamda da sinirliyim. Oyunu ele almışsın ve 5 haftadır puan kaybediyorsun. Şu an yediğimiz golün oyuncu değişikliğiyle bir alakası yok. Hata, hata, hata... 94 dakika her şey elinin altında. Bunun için sinirliyim. Futbol bir akıl oyunudur, kahramanlık oyunu değildir.'' dedi.

''Trabzonspor forması ağırdır''

Oyunda anların önemini vurgulayan deneyimli teknik direktör, ''Bugün oyunun tamamında üstün oynayan, rakibi hiç devreye sokmayan bir oyunda... Anları doğru oynamak diye bir şey vardır. Her şeyi doğru yapabilirsin ama anları da doğru oynamalısın. Trabzonspor forması ağırdır ve hedefe oynayacaktır. Hedefi yakalamak üzereydik. Önümüzdeki sene hedefi yakalamak için koşacağız ve anları doğru oynayacağız.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum