Fatih Terim'den maç sonu itiraf

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 1-1 biten Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda bireysel hata sonucu gol yediklerini ve bu durumun takımı olumsuz etkilediğini belirtti.

Fatih Terim'den maç sonu itiraf
22 Nisan 2021 - 01:54
Galatasaray'ın Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Fatih Terim, açıklamalarda bulunurken karşılaşmayı değerlendirdi.

Yine bireysel bir hata sonucu gol yediklerini söyleyen Fatih Terim, ''Galatasaray olarak daha üretken oynamalıyız. Bunu yapamadık. İkinci yarıda oyunun momentumunu aldıktan sonra yine bir bireysel hata ile gol yedik. Açıkçası oyuncular da 'Yine mi?' demeye başladı ondan sonra. Sivasspor maçına bakın, Linnes geri pas yapıyor gol yiyoruz. Luyindama geri pas atıyor, gol yiyoruz. Emre geri pas atıyor, gol yiyoruz. Sürekli bireysel hata yapıp cezalandırılan bir takım olunca, hele hele 3 günde 1 maç yaptığımız şu dönemde 'Yine mi mağlup olacağız?' düşüncesiyle bazı oyuncularda küskünlükler olabiliyor. Dik durmalıyız sahada. Açıkçası buna üzüldüm ve kızıyorum da biraz.'' sözlerini kullandı.

''Bir sürü sıkıntılarımız var...''

Takım olarak birçok sıkıntıları olduğunu belirten Terim, ''Bu sene anlaşıldı ki bizim içeride de paylaşamadığımız bir sürü sıkıntılarımız var. Tam birini halledince diğeri sakatlanıyor. Çıkan, giren oyuncuların da doğru oynaması, senelerdir oynadığımız oyunu en iyi şekilde oynaması gerekiyor. Bu olmadı maalesef. Devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Daha üretken olmalıyız. Üreten, pozisyon bulan bir takımız. Gol bulmalıyız. Rakip nasıl oynarsa oynasın, bugün onu yapamadık. Bugün aldığımız 1 puanın da ileride bize nasıl döneceğini göreceğiz. Belki bu 1 puan ileride çok daha farklı şekilde bize dönebilir.'' dedi.

''Rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz, herkes kaybediyor''

Kalan maçlar hakkında da konuşan tecrübeli teknik direktör, ''Kırılganlıklar olabilir. Az şeylerle uğraşmıyoruz, bunu da kabul etmek lazım. İçeride, dışarıda birçok şeyle uğraşıyoruz. Ben niye sarı kart yedim bugün? Sahaya girmişiz... Görmüyoruz yani bazen. Yedlin hala oynayamıyor ama o pozisyona sarı kart yok. Böyle birçok sıkıntı olunca problem haline geliyor. Çözüyor muyuz? Tabii çözüyoruz ama Allah nasip ederse en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. 6 maç 18 puan demek. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Herkes kaybediyor.'' diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum