Abdullah Avcı hakemi hedef aldı

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'e önem verdiği için Aykut Kocaman'a teşekkür etti. Ayrıca deneyimli hoca Fırat Aydınus'u eleştirdi.

Abdullah Avcı hakemi hedef aldı
10 Eylül 2017 - 13:38

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi başaran Başakşehir'de maç sonrası açıklamalar dikkat çekti. Başakşehir hocası Abdullah Avcı, "Fenerbahçe'de geçen sezonla bu sezon arasında değişen birçok şey var. Bugün de bir çıkış maçı arıyorlardı. Bugün üçlü bir orta sahayla oynadılar, Aykut Hoca'ya teşekkür ediyorum çünkü bu, bize ne kadar değer verdiklerini gösteriyor." sözleri ile Fenerbahçe hocasına teşekkürlerini iletti.

Başakşehir hocası, "Bugün kazandık ama oyunun bazı şeylerini de gerçekçi olarak konuşmamız gerek." diye vurguladı.


Deneyimli teknik adam, kendi takımının maç içerisindeki hata ve eksiklerini tespit etti. Gelecek haftalarda aynı hataların olmaması için çalışmaların yapılacağının sinyalini verdi. Abdullah hoca, "Top bizdeyken de rakipteyken de hızlı değildik. Top kayıplarımız fazlaydı, bu bizim için iyi bir şey değil. 2-1 öndeyken hiç kaleye gitmeyi düşünmedik ama ikinci golü yedikten sonra kaleye gittik, şutlar çektik ve golü de bulduk. Fenerbahçe kaliteli ayaklardan kurulu bir takım ama yine de bu kadar geride beklemememiz gerekiyordu." dedi.

Volkan Babacan'a çıkan kartı eleştirdi

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin 2. golünde ofsayt olmadığını belirtti ama maç içerisinde hakemin hatalarının olumsuz etki ettiğini belirtti. Avcı, "Hem ligde hem Avrupa'da rakiplerle ilgili analizler yapıyoruz ama hakemlerle ilgili de analiz yapıyoruz. Bu analizler Avrupa'da şaşmıyor ama ligde öyle değil. Fenerbahçe'nin ikinci golü, golmüş ona bir lafım yok ama maçın içindeki faullerde daha dikkatli olması gerekiyordu. Bizi analiz ediyorsan oyunu kaleciden başlayarak kurduğumuzu bilmelisin. Dolayısıyla 40. dakikada zaman çalıyormuş gibi düşünüp verdiği sarı kart tamamen yanlıştı." dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum