Aboubakar golleri attı, Fransa'dan talip çıktı

Sezon başında Porto'dan Beşiktaş'a transfer edilen Vincent Aboubakar son haftalardaki performansıyla yeniden adından söz ettiriyor.

Aboubakar golleri attı, Fransa'dan talip çıktı
12 Aralık 2020 - 11:05
Beşiktaş, sezon başında Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı yeniden kadrosuna katmış ve forvet hattında önemli bir takviye yapmıştı. Siyah beyazlıların transferi gerçekleştirmesinin ardından Aboubakar'ın yaşadığı ağır sakatlık polemik konusu olmuştu. Ancak Kamerunlu golcü, özellikle Fenerbahçe derbisinde gösterdiği performansla ve rakip fileleri sarsmasıyla "Bitmedim" mesajı vermişti.

Bununla beraber Kara Kartal, ligin 11. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk etmiş ve Aboubakar, 75. dakikada skoru 3-0'a getiren golü kaydetmişti. Siyah beyazlı formaya iyiden iyiye alışan Aboubakar için bu kez Fransa'da önemli bir olay gündeme geldi. Sports.fr'de yer alan habere göre ekibi Marsilya, ara transfer sezonunda kadrosuna önemli isimleri dahil etmenin planlarını yapıyor. Listede Aboubakar'ın ismi de bulunuyor.

Marsilya'nın forvet listesine girdi

Öte yandan Marsilya futbol direktörü Pablo Longoria da konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eğer fırsatımız olursa ara transfer sezonunda kadromuzu güçlendirmekten çekinmeyeceğiz." demiş ve sinyalleri vermişti. Bununla beraber konunun geçtiği haberde Marsilya için 'fırsat transferi' olabilecek isimler sırlandı. Listede eski Fenerbahçeli Slimani de bulunuyor.

Aboubakar için aktarılan bilgilerde, Marsilya'nın golcü futbolcuyu daha önce de takip ettiği, uzun süre sakatlık yaşadığı aktarıldı. Bununla beraber Aboubakar'ın Beşiktaş formasıyla beraber futbola güçlü bir dönüş yaptığı kaydedilirken, yeniden gol yollarında etkili olması ve 8 lig maçında attığı 5 golle piyasayı adeta sallamasının gözlerden kaçmadığı ifade edildi. (Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum