Aboubakar için karar verildi

Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceiçao, Şampiyonlar Ligi'nde 3-1 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlı takımın soyunma odasında görüntüleri çıkan Vincent Aboubakar hakkında konuştu ve kararını verdi.

Aboubakar için karar verildi
16 Eylül 2017 - 16:08 - Güncelleme: 16 Eylül 2017 - 17:40

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu deplasmanda 3-1 yendiği maçın ardından Portekiz gündemine oturan isim geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar oldu. 

Maçın ardından, Beşiktaş soyunma odasına giden ve neşeli görüntüleriyle dikkat çeken Vincent Aboubakar hakkında Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao açıklamalarda bulundu.

“YOLA DEVAM”

Aboubakar'ın görüntülerinin hoş olmadığını belirten teknik adam “Ben kaybettiğim zaman, çocuklarıma karşı bile gülemiyorum. Kaybettiğimde eve giderim, kabullenmekte zorlanırım. Tabi ki Aboubakar'ın o hallerini görmekten hiç hoşlanmadım. Ama yapacak bir şeyimiz yok, devam etmeliyiz” dedi.

“MASUM BİR HAREKET”

Kamerunlu golcünün iyi bir oyuncu olduğunu belirten Conceiçao “İlk olarak bunun masum bir hareket olduğunu kabul etmeliyiz. Bu durum yaşanmamış gibi hareket edeceğiz" diyerek oyuncu hakkındaki kararını da açıklamış oldu.

İKİYE AYRILDILAR

Porto taraftarları da bu olaydan sonra tam anlamıyla ikiye bölünmüş durumdaydı. Bir kısım taraftar, Aboubakar'ın ceza alması gerektiği görüşünü savunurken, diğer yandan bazı taraftarlar da futbolda böyle şeylerin olabileceğine vurgu yaparak Aboubakar'ın ceza almaması gerektiğini savunmuşlardı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum