Janssen gelme nedenini açıkladı

Fenerbahçe'nin transferin son gününde kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu Vincent Janssen FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Janssen gelme nedenini açıkladı
16 Eylül 2017 - 16:15 - Güncelleme: 16 Eylül 2017 - 17:40

Sarı-lacivertlilerin transferin son gününde Tottenham'dan renklerine bağladığı Hollandalı oyuncu Vincent Janssen FB TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Tottenham'da kalacağını zannettiğini belirten yıldız oyuncu, “İngiltere'de transfer dönemi noktalandıktan sonra ben Tottenham'da kalacağım zannediyordum. Türkiye'de transfer dönemi devam ediyordu. Bana son gün teklif yapıldı, her şey çok hızlı gelişti ve buraya geldim. Havaalanında ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Çok özeldi. Antrenmana çıktım, uzun bir antrenman değildi açıkçası. Kadroda kendime yer buldum ve oyuna girdim. Bu benim açımdan çok güzel bir şey ama maçın sonucu çok kötüydü” ifadelerini kullandı.

“HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Hollanda günlerini anlatan ve Fenerbahçe'ye oynamak için geldiğini belirten Janssen “Çok çalışma düşüncesi vardı kafamda. Hayal kırıklığı yaşadığım dönemler de oldu. Çok genç yaşımda Feyenoord'da oynarken oradan gitmem gerektiği söylendi bana. 2. Lig'e gidip geliştim, AZ Alkmaar'a transfer oldum. AZ Alkmaar'da kendimi çok geliştirdim ve çok iyi oynadım. Hayalim olan Premier Lig'e gittim. Tottenham beni gerçekten çok istedi. Hayalimdeki gibi Premier Lig'e gittim ancak orada fazla forma şansı bulamadım. Oynamak için de buraya geldim” dedi.

“İDOLÜM PERSİE..”

İdollerini açıklayan genç yıldız "Tek bir idolüm var diyemem. Ben büyürken iki tane özel forvet vardı. Robin van Persie ve Ruud van Nistelrooy. Bu oyuncuları izleyerek büyüdüm. Burada birkaç tane Hollandalı futbolcunun forma giydiğini biliyordum. İzleme imkanım oluyordu. Ancak haftasonu bizim maçlarımız olduğu için kendi takımımıza odaklanıyordum. Özetleri izliyordum tabi ki Hollandalı futbolcuları izlemek için" sözlerini sarf etti.

“TARAFTAR İÇİN KAZANMALIYIZ”

Hollandalı oyuncu atmosferin inanılmaz olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Sezon başındayız şu anda ancak önemli bir dönemden geçiyoruz. Artık maç kazanmamız gerekiyor. Buna başlayacağız. Harika bir atmosfer vardı son oynadığımız karşılaşmada. Fenerbahçe taraftarının neler yapabileceğini gördüm. Aslında her şey benim için havaalanında başladı. Bizim onlar için savaşmamız, onlar için kazanmamız gerekiyor"

YORUMLAR

  • 0 Yorum