Aboubakar için Porto ve Lorient görüşüyor

Beşiktaş, Kamerunlu yıldızla ilgili görüşmelerde sona geldi. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Fransa’da Lorient Kulübü’ne son teklifi iletti. Porto ve Lorient yöneticilerinin yapacağı görüşmeden sonra transferin durumu kesinleşecek.

Aboubakar için Porto ve Lorient görüşüyor
15 Haziran 2017 - 16:01

Beşiktaş, geride kalan sezonda ligde attığı 12 gol ve yaptığı 4 asistle şampiyonlukta önemli payı bulunan Vincent Aboubakar için son girişimlerini yapıyor. Geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan ve kulübü Porto’nun 10 milyon Euro bonservis bedeli istediği Kamerunlu golcü için siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman son olarak Fransa’da temaslarda bulundu.

Aboubakar’ın bonservisinde yüzde 60 payı bulunan eski kulübü Lorient’le masaya oturan Fikret Orman, Futbol Şube Sorumlusu Umut Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte pazarlık yaptı.

SON TEKLİFİ SUNDULAR

Fransız kulübü ile pazarlık yapan ve Kamerunlu golcünün bonservisini alabilmek için bedeli aşağıya indirmeye çalışan Beşiktaş yönetimi son teklifini de sundu. Bu teklife net bir yanıt vermeyen Lorient yöneticilerinin Porto yetkilileri ile son bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Görüşmenin ardından iki kulüp ortak bir karar alarak bunu Beşiktaş yönetimine iletecek. Beşiktaş’ın sunduğu son teklifin kabul edilmesi halinde, siyah-beyazlılar Vincent Aboubakar’ı renklerine katacak.
Kaynak: Eurosport


YORUMLAR

  • 0 Yorum