Galatasaray Ajax ile Tete için anlaştı

Sarı-kırmızılıların bir süredir peşinde olduğu Ajax’ın yıldızı Tete için iki kulüp anlaşma sağladı. 3 milyon bonservis rakamında anlaşılırken, şimdi iş 21 yaşındaki oyuncu ikna etmeye kaldı.

Galatasaray Ajax ile Tete için anlaştı
15 Haziran 2017 - 15:08

Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, bir süredir peşinde olduğu Kenny Tete transferinde mutlu sona çok yaklaştı. 

Kulübü Ajax ile bonservisi konusunda anlaşma sağladığı öğrenilen sarı-kırmızılıların bundan sonraki işi futbolcuyu ikna etmeye kalıyor. 

HENÜZ İKNA OLMADI

Hollanda basınından Algemeen Dagblad’ın iddiasına göre, şu an tatilde olan 21 yaşındaki oyuncuya başka kulüpler de talip. Tete’nin aklındaki ilk seçeneğin Türkiye’den daha büyük bir ligde oynamak olduğu ifade edilirken, “Tete henüz yüzde 100 ikna olmadı” yorumları paylaşıldı.

PARA AZ BULUNDU!

Yıldız futbolcunun menajeri Mino Raiola ise konu ile ilgili olarak, “Tete için çok kişiyle görüşüyorum” açıklamasını yaparak taliplilerinin çok olduğunu vurguladığı gelen haberler arasında. 

Bir anket yapan Algemeen Dagblad sitesi “3 milyon Euro Tete için az mı” sorusunun karşılığında 3700 katılımcının yüzde 80’i “Evet, az” cevabını verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum