Aboubakar: Şimdi sıra Beşiktaş ile şampiyonlukta

Siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar, Afrika Kupası şampiyonluğu dolayısıyla büyük sevinç yaşadığını ancak en önemli başarının Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşamak olduğunu açıkladı

Aboubakar: Şimdi sıra Beşiktaş ile şampiyonlukta
14 Şubat 2017 - 12:05

Siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar, Afrika Kupası şampiyonluğu dolayısıyla büyük sevinç yaşadığını ancak en önemli başarının Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşamak olduğunu açıkladı.

Afrika Uluslar Kupası final maçında Kamerun’un galibiyet golüne imza atarak kupanın kazanılmasında büyük pay sahibi olan siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Aboubakar, Beşiktaş’taki takım arkadaşlarının kupa boyunca kendisine çok destek olduğunu belirtti. Aboubakar şöyle konuştu: “Turnuva başlamadan önce şampiyonluğumuza olanak vermezlerdi. Ancak biz kendimize inanıyorduk. Hepimizi gururlandıran bir iş çıktı. Biz ve ailelerimiz çok mutlu oldu. Beşiktaş’taki takım arkadaşlarım benim adıma çok mutlu oldu. Ben gerçekten yürekten bunu hissettim. Ama özellikle takım arkadaşlarımın buradaki tepki, bana verdikleri destek benim için çok önemliydi. Beni gerçekten derinden etkiledi” ifadesini kullandı. Aboubakar’ın açıklamaları şöyle… “Şampiyonluk çok özel bir andı. Her futbolcunun yaşamak istediği bir andı. Beni çok mutlu etti. Ama ısrarla şunu söylemek istiyorum. Burada en önemlisi Beşiktaş. Benim için en önemlisi burada şampiyonluklar kazanmak, burada kupalar kaldırmak. Tabii bunun verdiği moral ve özgüven benim için çok önemli. Umarım bunun katkısını hep birlikte yaşayacağız. Şu an iki kulvarda devam ediyoruz. İkisi de bizim için çok önemli. Seviyemizi yükseltmeye çalışıyoruz. İsrail’de oynayamayacağım ama takım arkadaşlarıma elimden geldiği kadar destek vermeye çalışıyorum. Onlara maç hazırlığında yardımcı olmaya çalışıyorum. Her maç bizim için çok önemli. Çıktığımız her maçı kazanmaya çalışacağız. Arkadaşlarımın hem turnuva boyunca bana verdikleri destek, hem turnuvadan döndükten sonra beni burada karşılama biçimleri, bana gösterdikleri sıcaklık beni gerçekten derinden ve yürekten etkiledi. Onların hepsi benim için çok değerli. Destekleri için onlara minnettarım.