Martial'in tek golü 10 milyon euro

United'ın 2015 Yaz Transfer Dönemi'nde kadrosuna dahil ettiği Anthony Martial bir gol daha atarsa İngiliz ekibi, Monaco'ya 10 milyon euro daha ödeyecek

Martial'in tek golü 10 milyon euro
14 Şubat 2017 - 12:09

United'ın 2015 Yaz Transfer Dönemi'nde kadrosuna dahil ettiği Anthony Martial bir gol daha atarsa İngiliz ekibi, Monaco'ya 10 milyon euro daha ödeyecek.

İngiliz devi Manchester United, 1.5 sezon önce kadrosuna 50 milyon euro bedelle dahil ettiği Anthony Martial için yeni bir ödeme yapmak zorunda kalacak. Fransız oyuncunun bonservisini alırken ağır maddeleri kabul eden United, ligde bugüne kadar 24 gol atan 21 yaşındaki oyuncunun 1 kez daha fileleri havalandırmasının ardından Monaco'ya 10 milyon euro ödeyecek. 25 MİLLİ MAÇA 10 MİLYON EURO DAHA İspanyol Marca'nın hazırladığı habere göre Martial'in sözleşmesindeki maddeler oyuncunun belli bir gole ulaşmasıyla da sona ermiyor. Geldiği günden beri beklentileri karşılayamayan Fransız oyuncu, eğer Fransa Milli Takımı'yla 25 maça çıkarsa United bir 10 milyon euro daha ödeyecek. Martial bugüne kadar milil takımında 15 kez forma giydi. BALLON D'OR İÇİN DE 10 MİLYON Son olarak Anthony Martial gelecekte bir gün Ballon d'or için aday gösterilen 3 futbolcudan biri olmayı başarırsa Manchester ekibinin kasasından bir 10 milyon euro daha çıkacak. UNITED PERFORMANSI Bugüne kadar Manchester United ile 72 maça çıkan Martial, 26 gol atıp 20 de asist yapabildi. Fransız oyuncu son oynanan Watford maçında başarılı bir performans göstermiş ve 1 gol 1 de asistle oynamıştı.