Ada basını: Manu İstanbul'a eksik gidecek

“Fenerbahçe maçını ciddiye alıyoruz” diyen Mourinho, sahaya güçlü bir kadroyla çıkacaklarını söylemişti

Ada basını: Manu İstanbul'a eksik gidecek
15 Ekim 2016 - 09:00

“Fenerbahçe maçını ciddiye alıyoruz” diyen Mourinho, sahaya güçlü bir kadroyla çıkacaklarını söylemişti. İngiliz basını ise Mou’nun rotasyon yapacağından emin.

Sarı-Lacivertliler; Aytemiz AlanyasporManchester United (d) ve Atiker Konyaspor (d) ile oynayacağı zorlu bir periyoda giriyor.

Ancak Avrupa Ligi’ndeki rakipleri Kırmızı Şeytanlar’ın fikstürü çok daha zorlu. Mourinho’nun ekibi 11 gün içerisinde önce Liverpool’a konuk olacak, ardından Sarı-Lacivertliler’i ağırlayacak ve Chelsea deplasmanına çıkacak. Lige istediği gibi başlayamayan Manchester United için Liverpool ve Chelsea maçları hayati öneme sahip.

Bu 3 zorlu maçın hemen ardından 26 Ekim'de de Avrupa'nın en formda takımlarından biri olan Manchester City ile Lig kupası'nda karşı karşıya gelecek. Manchester United ligde oynadığı maçta sahasında Guardiola yönetimindeki Manchester City'ye 2-1 yenilmiş ve büyük eleştiri almıştı.

XXX

Jose Mourinho, “Fenerbahçe maçını ciddiye alıyoruz. Onlara karşı, kazanacak bir kadroyla sahada olacağız” açıklaması yapmıştı. Ancak İngiliz basınına göre Portekizli menacer, istemese bile Sarı-Lacrivertliler karşısında rotasyona gitmek zorunda kalacak.

Pogba, Martial...

Yapılan haberlerde, birçok oyuncunun milli maçlara da çıktığı hatırlatılarak, “Manchester United’ın rakipleri Liverpool ve Chelsea, Avrupa’da yok. Mourinho mecburen bazı futbolcularını Fenerbahçe karşısında dinlendirecek” ifadeleri kullanıldı. Yedek kalması muhtemel isimler arasında ise Pogba, Smalling, Ander Herrera ve Martial gösterildi.

: Fanatik