Ada'dan Skrtel'e kanca

Transferde hızlı günler yaşayan Fenerbahçe’de gelen futbolcuların yanı sıra gitmesi muhtemel futbolcular da konuşmaya başlandı. Ancak Aykut Kocaman’ın takımda kalmasını istediği Martin Skrtel’e gelen teklifler kafa karıştırıyor.

Ada'dan Skrtel'e kanca
26 Haziran 2017 - 16:45

Fenerbahçe’nin savunmadaki iki yıldızı Simon Kjaer ve Martin Skrtel’e Avrupa’dan gelen teklifler sarı-lacivertli kulübün gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 

Uzun süredir devam eden defansın göbeğindeki sorunu bu iki futbolcuyla çözen Fenerbahçe, bu ikiliyi çok bozmak istemese de UEFA ile yapılan mali anlaşma nedeniyle teklifleri değerlendirmek zorunda kalıyor. 

TALİPLERİ ARTIYOR 

Kjaer’e gelen tekliflerin ardından şimdi de Slovak savunmacı Skrtel’in talipleri olması sorun oluşturuyor. Slovak oyuncuya daha önce talip olan Swansea’nin yanında şimdi de yine Ada’dan transfer teklifleri geliyor.

Fanatik’in haberine göre, 32 yaşındaki futbolcuyu Premier Lig’den Stoke City ve lige yeni yükselen Newcastle United’ın kadrolarına katmak istedikleri iddia ediliyor. 

KOCAMAN KALMASINI İSTİYOR 

Teknik patron Aykut Kocaman’ın savunmadaki bu ikiliyi bozmak istemediği bilinse de, Fenerbahçe’nin takıma yeni isimler kazandırabilme adına oyuncu satması gerekiyor. 

Bu nedenle de sarı-lacivertli yönetimin teklifler üzerinde düşündüğü iddia ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum