Volkan Şen Avrupa yolcusu

Fenerbahçe’de gidecek ve kalacak futbolcuların kim olacağı merakla beklenirken, Aykut Kocaman'ın gitmesine hayır demeyeceği oyunculardan Volkan Şen kendine Avrupa’dan kulüp buldu.

Volkan Şen Avrupa yolcusu
26 Haziran 2017 - 15:37

Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda takımdan ayrılacaklar listesinde yer alan Volkan Şen'in gideceği kulüp belli oldu.  

2015-2016 sezonu başında Bursaspor'dan sarı-lacivertli kulübe 2.5 milyon euro karşılığında transfer olan Volkan Şen, forma bulmakta zorlandığı geçtiğimiz sezonun ardından sarı-lacivertlilerin yeni teknik patronu Aykut Kocaman tarafından gidecekler listesine konmuştu.  

BELÇİKA’YA GİDİYOR

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan da birçok kulübün talip olduğu Volkan, Belçika Jupiler Pro League'in son şampiyonu Anderlecht ile anlaştığı öğrenildi.  

Vatandanhaber.com’dan Emre Okkay’ın haberine göre, Türkiye’nin yanı sıra ABD ve İngiltere'de takım arayan Volkan Şen, ligi şampiyon olarak tamamlayan Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı yakalayacak. Tecrübeli yıldızın kararında bu faktörün çok önemli yer tuttuğu gelen haberler arasında. 

GEÇEN SEZON ELEŞTİRİLDİ 

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 17'si ilk 11 olmak üzere 33 karşılaşmaya çıkan Şen, takımı adına sadece bir gole katkı verebildi. Takıma geldiği ilk senede taraftarların onayını kazanan 29 yaşındaki oyuncu, son sezonki performansıyla eleştirileri oklarını üstüne çekmişti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum