Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'a geldi

Yeni Malatyaspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği Adem Büyük, Güney Doğu ekibine resmi imzayı attı. Adem Büyük, 2 sene Yeni Malatyaspor forması giyecek.

Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'a geldi
08 Eylül 2017 - 12:42 - Güncelleme: 08 Eylül 2017 - 14:52

Yeni Malatyaspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği Adem Büyük, Güney Doğu ekibine resmi imzayı attı. Adem Büyük, 2 sene Yeni Malatyaspor forması giyecek. Yeni Malatyaspor yöneticisi Adil Gevrek, Adem Büyük transferi hakkında açıklamalar yaptı.

İşte Adil Gevrek'in açıklamaları:

"Hem Malatyaspor'a hem kendisine hayırlı olsun. Malatyaspor'a katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Adem, kendini kanıtlamış bir futbolcu kardeşimiz. Hocamızın da çok istediği bir oyuncuydu. Adem'e, Malatya'yı tercih ettiği için çok teşekkür ediyorum. Kasımpaşa Kulüp Başkanı Turgay Ciner'e ve transferde büyük katkısı olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye de teşekkür ediyorum."

Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor arasındaki anlaşma gereğince ligin 4. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Malatyaspor karşılaşmasında Adem Büyük forma giymeyecek. Adem Büyük, Malatya ekibine transferi hakkında umut dolu açıklamalar yaptı. 

İşte o açıklamalar:

"Malatyaspor beni çok istedi, transferimde ısrar ettikleri için burayı tercih ettim. Yeni çıkmış bir kulüp olmasına rağmen hedefleri var. İnşallah bu hedeflere ulaşacağız. Malatya'ya ilk defa gideceğim, bunun için de çok heyecanlıyım. Bu takımı hedeflediğimiz yerlere götüreceğiz. Forma giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Başkanıma ve Kasımpaşa Kulübüne çok teşekkür ediyorum. Kasımpaşa'nın üzerimde büyük emeği var, onlar her zaman kalbimde olacak."

YORUMLAR

  • 0 Yorum