Aras Özbiliz, Balıkesirspor'a imza atıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Beşiktaş'tan Aras Özbiliz'i kadrosuna katmaya çalışıyor. Beşiktaş'ta bekleneni karşılayamayan ve kadroya giremeyecek olan oyuncu, 1. Lig'e gidebilir.

Aras Özbiliz, Balıkesirspor'a imza atıyor
08 Eylül 2017 - 12:48

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Beşiktaş'tan Aras Özbiliz'i kadrosuna katmaya çalışıyor. Beşiktaş'ta bekleneni karşılayamayan ve kadroya giremeyecek olan oyuncu, 1. Lig'e gidebilir. Beşiktaş, transferin son gününde kadroda yer bulamayan bir oyuncuyu daha göndermeye çalışıyor. Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen Özbiliz, teknik heyete hayal kırıklığı yaşattı.

Aras Özbiliz, 1,3 milyon euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edilmişti. 23 Ocak 2016'da transfer edilen Ermeni oyuncu, beklenen formu gösteremedi. Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyuncu, Beşiktaş yönetimi tarafından elden çıkarılmaya çalışılıyor. Transferin son gününde talip olarak yalnızca Balıkesirspor'un kalması, Beşiktaş yönetimini mecbur bırakıyor.


27 yaşındaki kanat oyuncusu, Ermenistan Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Özbiliz, geçen sezon ligde yalnızca 7 dakika forma şansı buldu. Oyuncunun bu senede forma şansı bulamayacağı için Balıkesir'e gitmeye razı gelmesi bekleniyor. Balıkesirspor dışında ciddi alıcısının da çıkmaması, oyuncu için başka bir seçenek bırakmadı.

Ermeni oyuncu, Ajax altyapısından yetiştiği için Spartak Moskova tarafından keşfedilen ve transfer edilmişti. Ajax altyapısında aldığı iyi eğitim sayesinde Rusya'da etkili bir performans ortaya koymayı başarmıştı. Krosnodar, Ermeni futbolcuyu 3 milyon bonservis bedeli ile Ajax'tan almıştı. Rusya Ligi'nde bir sonraki durağı ise Spartak Moskova olmuştu. Moskova'da 3 sene boyunca bekleneni veremeyen oyuncu, 1,3 milyon euro transfer bedeli ile Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu.

Aras Özbiliz'in gün içerisinde resmi sözleşmeye imza atması ve PTT 1. Lig'in yolunu tutması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum