Ahmed Musa'dan Galatasaray yanıtı

Al-Nasr'dan ayrıldıktan sonra bonservisi elinde olan Ahmed Musa'ya Galatasaray ve transfer iddiaları soruldu! Ahmed Musa, Galatasaray sorusuna üstü kapalı bir yanıt verdi.

Ahmed Musa'dan Galatasaray yanıtı
27 Kasım 2020 - 02:47
Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nasr'dan ayrıldıktan sonra bonservisi elinde olan Ahmed Musa, kendisine Galatasaray ile ilgili sorulan soruyu yanıtladı.

Önceki transfer dönemlerinde sıkça Türk takımlarıyla anılan Ahmed Musa, öncelikli hedefinin Avrupa futboluna dönmek olduğunu dile getirdi.

Sheffield iddialarını yalanlayan Ahmed Musa, ''Sheffield iddiaları nereden geldi, bilmiyorum. Kulübe saygı duymakla beraber, Suudi Arabistan'dan ayrıldıktan sonra yeniden Avrupa'nın üst seviyelerine dönmek istiyorum'' dedi.

Galatasaray sorusuna üstü kapalı yanıt

Galatasaray ile ilgili çıkan iddiaların sorulması üzerini Ahmed Musa ''Farklı kulüplerden ilgi olduğu doğru ancak bu durumla ben değil menajerim ilgileniyor. O benim ne istediğimi iyi biliyor'' cevabını verdi.

Transfer döneminde birkaç takviye yapması beklenen Galatasaray'da kanat bölgesi için düşünülen isimler arasında Ahmed Musa da yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum