Ahmet Baydar: Bu sene agresif bir Konyaspor seyredeceğiz

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’nde sportif anlamda başarı hedefleyen Konyaspor’da basın sözcüsü Ahmet Baydar açıklamalarda bulundu.

Ahmet Baydar: Bu sene agresif bir Konyaspor seyredeceğiz
20 Temmuz 2017 - 11:18 - Güncelleme: 20 Temmuz 2017 - 11:37

Ahmet Baydar, gelecek sezonda seyir zevki yüksek bir Konyaspor görüleceğini ifade etti.

İşte Ahmet Baydar’ın açıklamaları:

- Kamp

Baydar, "Erzurum'da takımımızın durumunu görmek için iki hazırlık karşılaşması oynadık. Özellikle Kayserispor ile oynadığımız müsabakada ileriye dönük olumlu işaretler aldık"

- Takım

Baydar, "Yaptığımız görüşmelerde hocamız bize, takımın geldiği noktadan memnun olduğunu belirtti. Erzurum'un ardından Avusturya'da kampa giren takımımız yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan transfer çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Yeni bir sistem oturtulmaya çalışıldığı için biraz sabretmemiz gerekecek. Gelecek, Atiker Konyaspor için çok daha güzel olacak"

- Hedef

"Hocamızın sisteminin ne kadar oturup oturmayacağını önümüzdeki sezonda göreceğiz. Antrenmanlardan gördüğümüz kadarıyla bu sene daha agresif bir Konyaspor seyredeceğiz. Daha seri ve seyir zevki veren bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Hocamız bu konuda zaten tecrübeli ve geçmişte kendisini ispat etmiştir. Avrupa'da aynı başarıyı göstereceğini düşünüyorum"

- Transfer

 

"Ana kadromuza önemli isimleri transfer ettik. 2017-2018 futbol sezonundan beklentilerimiz yüksek. Üç kulvarda farklı bir anlayışla mücadele edeceğiz ve Süper Lig'e yine damga vuracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızla birlikte geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine bir bütün olursak sıralamada ilk 6 içinde olabiliriz. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum