Guardiola: Agüero kalacak

Takımdan ayrılması gündemde olan Sergio Agüero ile ilgili teknik direktör Pep Guardiola’dan açıklama geldi.

Guardiola: Agüero kalacak
20 Temmuz 2017 - 11:26 - Güncelleme: 20 Temmuz 2017 - 11:43

Açıklamasında kısa ve öz konuşan İspanyol futbol adamı, Sergio Agüero’yu kesinlikle takımda tutacaklarını belirtti.

“SÖZ KONUSU DEĞİL”

Geçtiğimiz sezon boyunca Guardiola ile ilişkisinin sıkıntılı olduğu ve Real Madrid’te oynamak istediği için takımdan ayrılacağı defalarca iddia edilen Aguero, takımında kalacak. Konu ile ilgili sorulara cevap veren Pep Guardiola oyuncusunun takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirterek, “Daha önce de böyle iddialar ortaya atılmıştı. Ancak benim görüşümü biliyorsunuzç Agüero takımda kalacak” diye konuştu.

DIEGO COSTA ALTERNATİFİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İspanya medyasında yer alan haberlerde Guardiola'nın Agüreo'nun yerine Chelsea ile yollarını ayırmak üzere olan Diego Costa'yı transfer etmek istediği yönünde iddialar yazılmıştı.

TEK ALTERNATİF

Geçtiğimiz sezon yalnızca Premier Lig’de 20 gol atarak üst üste ikinci kez takımının en golcü oyuncusu olan Arjantinli yıldız, Nolito’nun Sevilla’ya gitmesinin ardından takımın tek hücum alternatifi olarak kalmış durumda. Guardiola'nın Messi rüyası da olumsuz sonuçlanınca eldeki en büyük silah yine Arjantinli yıldız olarak gözüküyor. Çok büyük bir isim kadroya katılmadığı takdirde, Guardiola’nın ileri uçtaki ilk tercihi bu sene de Agüero olacak.

2010-11 sezonu başında Atletico Madrid'ten Manchester City'ye transfer olan 29 yaşındaki Arjantinli yıldız geçen sezon 45 maçta 33 gol 6 asistlik performans sağlamış ama 7 maçta cezalı olduğu için forma giyememişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum