Ahmet İlhan: Fatura bize kesildi

Süper Lig’in deneyimli isimlerinden Ahmet İlhan Özek Gençlerbirliği’ne transferi sonrası “Böylesine büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum” dedi. Tecrübeli oyuncu, Rizespor’da işler kötü gidince faturanın futbolculara kesildiğini savundu.

Ahmet İlhan: Fatura bize kesildi
08 Haziran 2017 - 14:47

 Gençlerbirliği’nin yeni transferi Ahmet İlhan Özek, yeni takımı için övgü dolu sözler söyledi. “Böylesine büyük bir camia ile anlaştığım için çok mutluyum” diyen Ahmet İlhan, “İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur. Benim onlara onların bana ihtiyacı vardı. Güzel bir anlaşma oldu. İnşallah Gençlerbirliği kulübüne faydalı olurum” ifadesini kullandı.

“ÜMİT HOCA ÇAĞIRDI”

Eski takımı Çaykur Rize’den de bahseden Özek, “Rizespor’da kadro dışı kaldım. İşler kötü gidince futbolculara bir fatura kesilir. Bu da genelde tecrübeli oyunculara olur. Rizespor'da da fatura bize kesildi. Takımın silkelenmesi adına bu karar alındı. Profesyonellikte böyle şeyler var saygı duymak lazım. Ümit Hoca sağ olsun beni bu süreçte yalnız bırakmadı. Manisaspor’da da çalışmıştık. Nasip oldu, güzel bir hayra açıldı” diye konuştu.

“SIÇRAMA YAPACAĞIM”

“Gençlerbirliği benim için yeni bir başlangıç olacak” diyen tecrübeli oyuncu, Ajansspor’daki habere göre, “Çok güzel bir kulübe ve şehre geldim. Başkan ve hocamıza tekrardan teşekkür ediyorum. Ben de bu camiada elimden gelenin fazlasını yapacağım. Rize’deki düşüşüme karşın burada sıçrama yapacağım” dedi.

“HATALARDAN DERS ÇIKARIRLAR”

Rizespor’da ekmek yediğini ifade eden Ahmet İlhan, “Son karşılaşmayı takip ettim, gönlüm arkadaşlarımdan yanaydı fakat olmadı. Rizespor daha iyi yerlerde olmayı hak ediyordu. Ancak elbette 3 takım düşecek. Bunlardan biri Rizespor oldu. Maçtan sonra yöneticilere ve hocamıza üzüntümü dile getirdim. İnşallah yapılan hatalardan ders çıkarırlar ve tekrardan Süper Lig’e dönerler” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum