Eren Derdiyok: Tudor'a soracağım

Galatasaray’da ilk sezonunu geride bırakan Eren Derdiyok, sezonu değerlendirdi. Tudor’la gelecek sezon için planlarını soracak olan Derdiyok, bu sezon neden oynamadığı sorusuna da cevap arayacak…

Eren Derdiyok: Tudor'a soracağım
08 Haziran 2017 - 14:41

Galatasaray’da inişli-çıkışlı bir sezon geçirdiğini dile getiren Eren Derdiyok, zaman zaman zor günler geçirse de Galatasaray’dan ayrılmayı hiç düşünmediğini belirtti.

İşte Eren Derdiyok’un ifadeleri:

- Podolski

“Podolski çok önemli bir oyuncu. Ama onun gideceği kesinleştikten sonra, benim değil de onun oynaması sürekli beni düşündürdü. Acaba nedeni ne olabilir diye. Herhalde hocanın düşüncesi ondan daha çok verim alabilirim diye oldu.

Bu durum beni daha çok hırslandırdı. İdmanlarda çok çalıştım, kendimi yukarı taşımaya çabaladım. Ama hocanın düşüncesi ondan daha çok verim almak yönündeydi herhalde. Ama hiç bu konuyu hoca ile görüşmedim. Çünkü takım her şeyden önce gelir”

- Hedefi

“Ben daha G.Saray’da görevimi yerine getirdiğimi düşünmüyorum. Bu yüzden de aklımda hiçbir zaman transfer olmadı. Hep hayalini kurduğum yerdeyim. Bunun da karşılığını vermek istiyorum. Amacım G.Saray’ın hak ettiği yere gelmesi ve bu yolda elimden gelen bütün katkıyı vermek. İlk amacım takımda kalmak. Önümüzdeki sezon çok daha fazla katkı yapabileceğime eminim. Kulüp yetkililerinin de düşüncesi bu yönde”

- Takım

“Galatasaray'a ilk geldiğimde çok güzel bir heyecan vardı içimde. Hayallerimdeki takıma geldim. Doğal olarak hedeflerim de yüksekti. Çok iyi de başladım. Takım olarak da iyi start verdik. İlk 5-6 maçta 5-6 golüm vardı. Sonra düşüş oldu. Maalesef sakalık da yaşadım bu düşüşün içinde. Bunlar futbolda var.

Bir şekilde biraz toparladık da. Ancak kendi performansımın yüzde yüzünü bulamadım. Bu gerçek.”

- Aile Ortamı

“Böylesi büyük takımlarda, camialarda olduğunuz zaman başarının anahtarı aile ortamı oluyor. İlk başlarda bunu çok iyi yakaladık. Sonra küçük bir düşüşe geçti bu durum. Çabuk bozuldu maalesef. Eminim ki yeni sezon bunu çok çok daha iyi yapacağız. Sıfırdan başlayıp her şeyi kurup, daha iyi bir şekilde başladıktan sonra şampiyon olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum