Ahmet Nur Çebi transfer şifrelerini verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluğun hikayesi, Sergen Yalçın ve transfer konuları hakkında Haber Global'e konuştu.

Ahmet Nur Çebi transfer şifrelerini verdi
20 Mayıs 2021 - 21:40
Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin öne çıkan açıklamaları;

Hoca, camianın içinden gelen biri. Sergen hoca çok istedi. Zeki ve akıllı biri. Futbol oynamış olmanın kendine getirdiği bir avantaj da var. Keşke Beşiktaş'a 3-5 sene evvel gelebilseydi. Hoca, camianın içinden gelen biri. Sergen hoca çok istedi.

Aboubakar açıklaması

Aboubakar, çok naif ve kibar bir çocuk. Mevcut sakatlığında herhangi bir şey olduğunda, Beşiktaş'ın ağır yük taşımaması konusunda bir uzlaşı var, sağ olsun Aboubakar da bunu kabul etti. En az Aboubakar kadar biri lazım, bir de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız, bu yüzden forvet konusunda bu sene farklı bakacağız.

'Salih Uçan olabilir'

Salih Uçan konusunda niyet var ama henüz netleşen bir şey yok. Olabilir diye kafamızdan geçen isimlerden biri.

'Enseyi karartmamak lazım'

Ghezzal'ın evi Monaco'da, gitsin tabii. Sözleşmeler bitti, oyuncularımız bir aileleriyle görüşecekler. Hepsi Beşiktaş'ta kalmak isteriz dediler ama kulüpleriyle görüşmeler yeni başlayacak. Bizim bütçemiz neyse odur. Paramızın yetmediği oyuncuların yerine geldi Ghezzal. Enseyi karartmamak lazım.

'Rosier'in durumu da aynı'

Rosier, Ghezzal'la aynı durumda. Onu da ya kiralayacağız ya da bonservisini alacağız

YORUMLAR

  • 0 Yorum