Akçay: İlk 10 hafta zorlu

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, fikstür değerlendirmesinde bulundu. Akçay, “İlk 10 hafta bizim için çok zorlu bir süreç. Süper Kupa maçıyla birleştirdiğimizde oldukça yoğunluğu yüksek bir süreç olacak” dedi.

Akçay: İlk 10 hafta zorlu
12 Temmuz 2017 - 18:52

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig’in dün çekilen fikstüründe, kendileri için ilk 10 haftanın çok zorlu bir süreç olduğunu ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu kadro ile ligde başarılı olacaklarına inandığını söyledi. 

Mustafa Reşit Akçay, “İlk 10 hafta bizim için çok zorlu bir süreç. Turkcell Süper Kupa maçıyla birleştirdiğimizde oldukça yoğunluğu yüksek bir süreç olacak. Kadromuzun derinliğini de önümüzdeki günlerde sağlayarak tüm bu zorlukların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Bir bakıma kendimizi başlangıçtan itibaren test etmek, ilerleyen süreçte iyi bir strateji geliştirmek ve bazı politikaları daha sağlıklı yapmak için 'iyi olur' diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“OYUNCULARIMIZ KALİTELİ”

Konyaspor'un başarılı olacağına inandığını vurgulayan deneyimli hoca, “Oyuncularımızın kalitesi var. Ayrıca yorgunluğa ve zorluğa karşı koyma konusunda karakter olarak da çok iyiler. Biz başarılı olmak için uğraşacağız, takdir Allah'ın” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum