Tudor'dan Sneijder açıklaması

Galatasaray’ın teknik patronu Igor Tudor, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda yarın karşılaşacakları Östersunds maçın öncesi merak edilen Sneijder konusunda açıklamalarda bulundu. Hırvat hoca, “Eminim onun için en iyisi olacaktır” dedi.

Tudor'dan Sneijder açıklaması
12 Temmuz 2017 - 20:18

Yarın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında karşılaşacakları Östersunds maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü bir basın toplantısı düzenledi. 

Hırvat teknik adam, son günlerin çok merak edilen Wesley Sneijder konusuna da değinerek görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Igor Tudor, Hollandalı yıldızla şu an kulübün irtibat halinde olduğunu söyleyerek, “Kulüp ve oyuncu görüşüyor. Eminim oyuncu için en iyisi olacaktır. Şu an maçı düşünüyorum” diye konuştu. 

“ZOR MAÇ OLACAK”

Östersunds maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Tudor, "Defansif ve ofansif olarak iyi organize olan bir takıma karşı oynayacağız. Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Özel bir durumun içerisindeyiz. Sezon geç bitti ve erken açtık” dedi.

Todor, hava değişikliği konusuna da değinerek, “Sıcak bir yerden soğuk bir yere geliyoruz. O yüzden bunun dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Zemin nasıl olursa olsun 11'e 11 oynuyoruz. İdmanlarda sahaya alışmaya çalışıyoruz. Kuradan önce rakip ile ilgili çok bilgili değildik. Kuradan sonra baya bir bilgi edinme şansı buldum. Maçlarını izledik. Zor bir maça çıkacağız” ifadesini kullandı. 

“BELHANDA’YA BAKACAĞIZ”

Hırvat hoca, son hazırlık maçında sakatlanan yeni transfer Belhanda’nın oynayıp oynamayacağı konusunda ise “Son hazırlık maçı şanssız oldu bizim iki sakat verdik. Belhanda'nın oynayıp oynamayacağına idmandan sonra karar vereceğiz” şeklinde konuştu. 

Kamp dönemine de değinen Tudor, “Sezon maçı kampından bahsetmek çok doğru olmaz. Bu maçtan ötürü istediğimiz gibi bir sezon kampı geçiremedik. Önümüzdeki zamanlarda aramıza katılacak yeni arkadaşlar olacaktır. Şu an elimizde olan takım kalitesi de turu geçmek için yeterli olacaktır” yorumunu yaptı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum