Akhisarspor-Krasnodar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeşil-siyahlı takımın, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Krasnodar ile perşembe akşamı kendi sahasında yapacağı maçı Finlandiya Futbol Federasyonundan Ville Nevalainen yönetecek. Akhisarspor-Krasnodar maçı hangi kanalda, takımı kim hazırlıyor? Detaylar haberimizde...

Akhisarspor-Krasnodar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
19 Eylül 2018 - 00:41 - Güncelleme: 20 Eylül 2018 - 18:04

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'na kazanarak ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkını kazanan Akhisarspor tarihinin ilk Avrupa Kupası maçına yarın akşam Rus ekibi Krasnodar karşısında çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından lig şampiyonu Galatasaray'ı yenerek Süper Kupa'yı da kazanan Spor Toto Süper Lig'e çok kötü başlamış ve 5 karşılaşmada aldığı 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle son sıraya gerilemişti.

Takımı antrenör Cem Kavçak hazırladı

Öte yandan Süper Lig'de alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Safet Susic'le yollarını ayıran yeşil-siyahlı ekip, Krasnodar maçı için ilk çalışmasını antrenör Cem Kavçak yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 çalışan Akhisarsporlu futbolcular, antrenmanı yarı sahada çift kale maç yaparak tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör olarak anlaşmaya varılan Cihat Arslan'ın bu maçta Akhisarspor'un başında olması bekleniyor.

Akhisarspor-Krasnodar maçı hangi kanalda?

TSİ 19:55'te başlayacak karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. 

Grubun diğer maçında ise yine TSİ 19.55'te Sevilla ile Belçika'dan Standard Liege, İspanya'da karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın hakemi Finlandiya'dan Nevalainen

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 20 Eylül Perşembe günü oynanacak Akhisarspor-Krasnodar maçını Finlandiya Futbol Federasyonundan Ville Nevalainen yönetecek.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Spor Toto Akhisar Stadı'nda saat 19.55'te başlayacak karşılaşmada, Finlandiya'dan Ville Nevalainen düdük çalacak.

Nevalainen'in yardımcılıklarını Jan-Peter Aravirta ve Mika Lamppu yapacak. Petri Viljanen ve Dennis Antamo'nun ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sami Nykanen olacak.

Akhisarspor'un 22 kişilik UEFA listesi

Kaleci: Milan Lukac, Halil Yeral, Fatih Öztürk.

Defans: Avdija Vrsajevic, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Dany Nounkeu, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş.

Orta Saha: Bilal Kısa, Aykut Çeviker, Helder Barbosa, Eray Ataseven, Güray Vural, Onur Ayık, Onurcan Güler, Sissoko, Josue, Elvis Manu, Adrien Regattin, Sergio Antonio Borges Junior.

Forvet: Yevgen Seleznyov.

48 yıllık tarihindeki en önemli başarıları 2018'e sığdırdı

8 Nisan 1970'te kurulan Aksiharspor'un başkanlığını Hüseyin Eryüksel yapıyor. 

Yeşil-siyahlı kulüp zaman zaman başarılı sonuçlar alsa da tarihinin en başarılı dönemini 2018 yılında yaşadı. 

Önce Galatasaray'ı ardından Diyarbakır'daki finalde de Fenerbahçe'yi yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Akhisarspor, Konya'daki Süper Kupa finalinde de Galatasaray'ı penaltı atışlarıyla mağlup etmiş ve ikinci büyük zaferini kazanmıştı.

İlk kez Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek olan Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk rakibi Krasnodar ise Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir takım.

Teknik direktörlüğünü Murad Musaev'in yaptığı Rus ekibi 2016-17 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda Fenerbahçe'yi 1-1 ve 1-1'lik skorlarla elemeyi başarmıştı.

Takımın en tehlikeli oyuncusu olarak kabul edilen Smolov bu sezon başında Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu.

16 takımlı Rus Ligi'nde 13 puanla 4. sırada bulunan Krasnodar kendi evinde son şampiyon Lokomotiv Moskova'yı 39. dakikada Wanderson ve 90. dakikada Magomed Suleymanov'un golleriyle 2-1 mağlup etmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum