Akhisarspor Sevilla karşısında mucize arıyor

İlk iki maçını puansız kapatan Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi’nde J Grubu’ndaki 3. maçında bugün kupanın favorilerinden Sevilla’yla deplasmanda karşılaşacak.

Akhisarspor Sevilla karşısında mucize arıyor
25 Ekim 2018 - 16:08 - Güncelleme: 26 Ekim 2018 - 00:38

İlk kez Avrupa Kupaları'nda mücadele eden Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi’nde J Grubu’ndaki 3. maçında bugün kupanın favorilerinden Sevilla’ya konuk olacak.

İspanya’da Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak maçın hakemi İskoç Kevin Clancy.

Spor toto Süper Lig'de son sırada bulunan ve zorlu Sevilla deplasmanına 7 eksikle giden Akhisarspor'da cezalı Mustafa Yumlu, sakatlığı bulunan Bilal Kısa, Serginho, Vrsajevic, hasta olan Elvis Manu ile UEFA kadrosunda yer almayan Larsson ile Bokila görev yapamayacak.

Akhisar, Avrupa Ligi’nde çıktığı ilk 2 maçını puansız kapatmıştı. İlk maçta Rus rakibi Krasnodar’a kendi sahasında 1-0 yenilen temsilcimiz, 2. Hafta'da da iyi oynadığı maçta Belçika ekibi Standard Liege’e 2-1 mağlup olmuştu.

Sevilla - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam Ramon Sanchez Pizjuan Stadyum'unda oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den şifreli ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sevilla - Akhisarspor muhtemel 11'ler

Sevilla: Vaclik - Gomez, Kjaer, Arana, Gnangnon - Mesa, Banega, Navas, Promes - Nolito, Muriel

Akhisarspor: Fatih - Lopez, Caner, Dany, Güray - Sissoko, Aykut - Eray, Güray, Regattin - Seleznyov

10 katından fazla

Kadrosunda Kjaer, Navas, Banega gibi yıldızları bulunduran ve La Liga'de 16 puanla lider Barcelona'nın 2 puan gerisinde 4. sırada yer alan Sevilla’nın son Avrupa maçındaki ilk 11 değeri 95.5 milyon Euro’ydu. Akhisarspor'un değeri ise yalnızca 8.8 milyon Euro olarak tahmin ediliyor.

Chiat Arslan: Direnç gösteremiyoruz

Süper Lig’deki yarışın kendileri için daha önemli olduğunu vurgulayan Cihat Arslan, “Takım olarak gol yedikten sonra direnç gösteremiyoruz. Bunu takım içinde çözmek mecburiyetindeyiz. Takım olarak tepki koymamız gerekiyor. Bunu sağlamak için çaba sarf ediyoruz” dedi. Sevilla maçı sonrası Göztepe ve BB Erzurumspor ile seyircileri önünde oynayacaklarını belirten Arslan, “Alacağımız 6 puanın takımımızın gerçek gücünü ortaya çıkaracağına inanıyorum. Önemli olan direnç göstermemiz. Ligin ilk yarısında kalan 8 maçın 5’ini evimizde oynayacağız. Zor bir sezondayız ama her takımı yenebiliriz. İlk yarıda 17-18 puana ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Hafta'nın programı ise şu şekilde:

YORUMLAR

  • 0 Yorum