Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 31. hafta maçında Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Avrupa Ligi potası için mücadele eden iki takımın karşılaşması öncesi son gelişmeler...

Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler
08 Temmuz 2020 - 10:12

İlk 4 yarışı için çok kritik bir 90 dakika! Süper Lig'in 31. haftasında Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele saat 21:00'den itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray ligde 4. sırada yer alırken, Alanyaspor sadece 4 puan gerisinde ve 7. basamakta yer alıyor.

Muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, N'Sakala, Ceyhun, Salih, Efecan, Fernandes, Bakasetas, Cisse

Galatasaray: Okan, Mariano, Marcalo, Donk, Linnes, Seri, Sekidika, Belhanda, Emre, Ömer, Adem

Eksikler

Alanyaspor: Djalma (sakat), Welinton (cezalı)

Galatasaray: Muslera, Luyindama, Lemina (sakat), Saracchi ve Feghouli (cezalı)

Takımların son durumu

Ligin ikinci yarısının başlarında bocalama dönemi geçiren Alanyaspor, koronavirüs arasından formda döndü. Son 4 maçta 8 puan toplayan Akdeniz ekibi, 48 puanla 7. sırada yer alıyor ve Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunuyor.

Galatasaray kazanmayı unuttu

Galatasaray'da kötü günler devam ediyor. Rizespor deplasmanında Muslera'nın ayağının kırılmasıyla başlayan zorluklar, artarak sürüyor. 1 Mart'ta oynanan Gençlerbirliği maçından sonraki 5 karşılaşmayı kazanamayan sarı-kırmızılılar, son olarak Trabzonspor'a da evinde 3-1'lik skorla mağlup oldu. Bu kayıplarla birlikte Galatasaray'ın ilk 4'e girememe riski bile ortaya çıktı. Artık Alanya'da kazanmaktan başka çareleri yok.

Galatasaray'dan 8-1'lik üstünlük

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 8 karşılaşmayı sarı kırmızılılar kazandı. Alanyaspor ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum