Trabzonspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 31. hafta maçında Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler
08 Temmuz 2020 - 10:31

Süper Lig'de liderin en yakın takipçisi Trabzonspor, sürpriz kayıp yaşamak istemiyor. Ligin 31. haftasında bordo-mavili ekip sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele saat 18:30'dan itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Campi, Hüseyin, Novak, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ndiaye, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Ersan, Veysel, Kudryashov, Sinan, Chico, Ufuk, Amilton, Mukariu, Leschuk

Eksikler

Trabzonspor: Manuel da Costa (cezalı)

Antalyaspor: Ribeiro, Bahadır, Harun (sakat), Jahovic ve Hakan Özmert (cezalı)

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından 3 galibiyetle dönen Antalyaspor, son maçta 1 puan alabildi. Bu kritik maç öncesinde önemli eksiklere sahip olan Akdeniz ekibi, düşme hattının 8 puan önünde bulunuyor.

Trabzonspor yenilgiyi unuttu

Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarından kaybedilen 4 puanla liderlik koltuğunu Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönerek moral depoladı. Bordo-mavililer evinde oynadığı son 7 maçta yenilgi görmezken namağlup serileri de 15 maça karşılaşmaya çıkmış durumda.

Trabzonspor 7-2 önde

Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 7 karşılaşmayı bordo mavililer kazandı. Antalyaspor ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum