''Ali Koç, Aziz Yıldırım ile aynı hatayı yapıyor''

Uğur Meleke, henüz teknik direktörü açıklanmayan Fenerbahçe ile ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı ve Ali Koç'un Aziz Yıldırım ile aynı hataya düştüğünü belirtti.

''Ali Koç, Aziz Yıldırım ile aynı hatayı yapıyor''
25 Haziran 2021 - 10:41
Spor basınının önde gelen gazetecilerinden Uğur Meleke, Fenerbahçe'nin teknik direktör konusunda izlediği yolu değerlendirdi. Uğur Meleke birkaç gün sonra teknik direktörün belli olacağı Fenerbahçe'de Ali Koç'un Aziz Yıldırım ile aynı hatayı yapmaya hazırlandığını ifade etti.

Uğur Meleke, Hürriyet için kaleme aldığı yazısında Fenerbahçe'nin yüksek profilli bir teknik direktör belirlemesi gerektiğinin altını çizdi.

İşte Uğur Meleke'nin Fenerbahçe ve yeni teknik direktör konusundaki değerlendirmesi;

''Aziz Yıldırım çok uzun konuştu, Ali Koç da yanıt verir, kamuoyu olarak biz de daha iyi anlarız olanı biteni

Basketbol teklifi enteresan

Ancak Yıldırım’ın basketbol şubesi teklifi enteresan. Bence birlikte oturup bunu değerlendirmeliler. Antrenör olarak Emre Belözoğlu’yla devam edilebilirdi fikrine de katılıyorum. Ayrıca İrfan Can için, Mesut Özil için büyük bütçe ayırıyorsanız teknik direktör için de ayırmalısınız

En yüksek maaşı antrenör almalı

Zamanında Aziz Yıldırım da aynı hataları yaptı, çok iyi kadrolara düşük profilli teknik adamlar getirdi. Sanırım şu anda Ali Koç da aynı hataya düşüyor. Bence bir takımda en yüksek maaşı antrenör alabilmeli. Çünkü esas kader belirleyici kişi teknik direktör.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum