Trabzonspor, Sörloth için Nmecha'yı bekliyor

Trabznspor'da forvet transferi için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, RB Leipzig'in Lucas Nmecha'yı alması durumunda Sörloth için bir kez daha görüşme gerçekleştirilecek.

Trabzonspor, Sörloth için Nmecha'yı bekliyor
25 Haziran 2021 - 10:57
Trabzonspor'da forvet transferinde olmazsa olmaz gözüyle bakılan Alexander Sörloth için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Norveçli golcünün takımı Leipzig'deki durumunun netleşmesi için 15 Temmuz'da bitecek kampı bekleme kararı alan bordo-mavililer gelen son haberlere bir hayli sevindi.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre Sörloth'un performansını yeterli bulmayan Alman ekibi, bonservisi Manchester City'nin U23 takımında bulunan geçen sezon ise Anderlecht'te kiralık oynayan Lucas Nmecha'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Trabzonspor da bu transferin gerçekleşmesi durumunda Leipzig'in Sörloth'u kiralamasını bekleyecek ve Alman kulübüyle temaslarını sıklaştıracak.

Umut defteri yeniden açıldı

Bu arada Trabzonspor'un yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer görüşmelerini durdurduğu Umut Meraş konusunda yeniden harekete geçebileceği belirtildi. Daha önce Bordo-mavili yönetimden 3 milyon Euro bonservis talep eden oyuncunun kulübü Le Havre'nin, Avrupa Şampiyonası sonrası fiyat indirimine gittiği kaydedildi. Trabzonspor'un yanı sıra Mainz ve Espanyol da milli sol beke talip.

YORUMLAR

  • 0 Yorum