Ali Koç, Nihat Özdemir'e çok sert çıktı

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, TFF başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarına sert şekilde cevap verdi. Ali Koç, kulüp televizyonunda Nihat Özdemir ile ilgili sert ifadeler kullandı.

Ali Koç, Nihat Özdemir'e çok sert çıktı
06 Haziran 2020 - 08:50

Fenerbahçe ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir arasındaki gerilim artıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamalarda Nihat Özdemir'in sözlerine yanıt verdi.

Nihat Özdemir'i sert şekilde eleştiren ve ihraç haberlerine açıklık getiren Ali Koç, 'Ben sormak istiyorum sayın Özdemir'e... 2010/2011 sezonu şampiyonu kimdir? Alın bir telefonu elinize tweet atın. 'Tüm ayak oyunlarına rağmen, terör örgütünün kumpasına rağmen ve hatta pek çok diğer kumpaslarda olduğu gibi onların oyunlarına rağmen hakkıyla Fenerbahçe'dir' diyebiliyor musunuz? Top çevirmeye gerek yok'  ifadelerini kullandı.

'Bir özür bekledik ama gelmedi'

Ali Koç, bir özür beklediklerini ancak bugüne kadar gelmediğini söylerken 'Bugüne kadar bekledik. Neden? Çünkü hepimiz konuşurken, hele canlı röportajlarda yanlış konuşabiliriz. Söylemek istediğimiz şeyi söyleyemeyebiliriz. Biz de bekledik. İnsanlar yanlış anlaşılabilir. Nihat Özdemir, 'Ben şöyle demek istemedim, böyle demek istedim' der diye bekledik. Ama hiç bir düzeltme, özür dileme gelmedi'  dedi.

'2010/11 sezonunun şampiyonu kimdir?'

3 Temmuz süreci hakkında da konuşan Ali Koç, 'Şunu hatırlatmak istiyorum. 3 Temmuz kumpasının tüm gerçekleri artık ortaya çıkmıştır. Devlet de bunu kabul etmiştir. Sayın Özdemir, '9 yıldır Türkiye'de şike sorunu yok' diyor. Sanki 9 yıl önce varmış gibi... Hem de 18 yıl görev yaptığı kulübe karşı söylüyor bunu. Dediğim gibi biz bekledik'  dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum