Boateng'in sözleşmesindeki gizli madde

İç ve dış transfer hamleleri için değerlendirmelere başlayan Beşiktaş'ta Kevin Prince Boateng'in durumu merak ediliyor. Ganalı futbolcu ile ilgili bilinmeyen gerçek ilk kez ortaya çıktı.

Boateng'in sözleşmesindeki gizli madde
06 Haziran 2020 - 08:41 - Güncelleme: 06 Haziran 2020 - 11:10

Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş'ta gelecek planlaması da yapılıyor. Bu doğrultuda iç ve dış transfer hamleleri için değerlendirmelere başlayan yönetim takımdaki futbolcularla da görüşmeleri sürdürüyor.

Takımdaki geleceği en çok merak edilen isimlerden biri de Kevin Prince Boateng. Beşiktaş’tan 1.5 yıl için 2.2 milyon Euro ücret alan Ganalı futbolcunun sözleşmesinde ’10 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzar’ maddesi bulunuyor. Skorer ınstagram canlı yayınında Caner Bakır’ın sorularını yanıtlayan Murat Özen bu konuya açıklık getirdi.

Özen, 'Bu madde çok büyük bir ihtimal kaldırılacak. Yöneticiler görüşmelere başladı oyuncuyla. Eğer bu madde kaldırılırsa ve oyuncu da ücretini istenen seviyeye çekerse takımda kalır. Onun dışındaki rakamları Beşiktaş veremez zaten. Boateng çok karakterli futbolcu deniyor. 10 maça daha çıkarsa 1.7 milyon eurodan 1 yıl daha uzuyor sözleşme. Onun görüşmeleri başlandı. Biz de bekleyeceğiz' ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum