Ali Koç yeni teknik direktör için tarihi açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısının ardından hem kulüple ilgili hem de Süper Lig'le ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç yeni teknik direktör için tarihi açıkladı!
28 Temmuz 2020 - 18:41 - Güncelleme: 28 Temmuz 2020 - 18:43
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği'nde yapılan toplantının ardından hem Süper Lig hem de takımın yeni teknik direktörü konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün kısa bir süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

Toplantının ardından konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuyla ilgili 'Sezon bizim için bitti ama çarşamba günü sezonun son maçı var. Bayram sonrasında ayın 4'ünde ya da 5'inde her şeyi açıklayacağız. Camiamız biraz daha sabretsin' ifadelerini kullandı.
 

'Yabancı sınırı ile yerli oyuncu çıkmaz'

Yabancı sınırı uygulamasıyla ilgili de konuşan Ali Koç 'Yabancı kuraları değiştirerek yerli oyuncu çıkmaz. Son 11-12 yılda, sanırım 10 kez değişti ve sonuç ortada' dedi.

Süper Lig'de bu sezon küme düşmenin kaldırılmasını desteklediklerini de dile getiren Ali Koç, 'Süper Lig'in 20 takımlı olmasını olumlu buluyorum. Avrupa'da birçok kulüpte böyle. Gelir pastası bölünecek ama bunu telafi edebiliriz. Fenerbahçe olarak küme düşmenin kaldırılmasına olumlu bakıyoruz' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum